Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Küçük Göğüslü Kadınların “Gizli” Desteği

Yenilikçi ürünleri ile her beden kadının iç giyim ihtiyacını karşılayan Yeni İnci, hem silikonlu hem de ekstra destekli yeni Push-Up Plu...


Yenilikçi ürünleri ile her beden kadının iç giyim ihtiyacını karşılayan Yeni İnci, hem silikonlu hem de ekstra destekli yeni Push-Up Plus’ı koleksiyonuna ekliyor. Ekstra destekli silikonlu sütyen Yeni İnci teknolojisi ile buluşarak kadınların favorisi olmaya aday.

Küçük göğüslü kadınların sıklıkla tercih ettiği, destekli sütyenler, hem göğüsleri daha büyük gösteriyor hem de dikleştiriyor. Yeni İnci, silikonlu ve destekli yeni Push-Up Plus’ı ile Türkiye’de destekli sütyene yeni bir boyut kazandırıyor.

Yeni İnci Push-Up Plus modeli askılı ya da askısız gece elbiseleri için sunuluyor ve özel silikon tutucuları sayesinde kaymıyor. Günlük kıyafetler içinde de tercih edilebilecek olan Push-Up Plus sütyenler, rahatlığından taviz vermeyen kadınları memnun ediyor.

“Küçük göğüslü kadınların gizli desteği” Yeni İnci Push-Up Plus sütyenler, vücuda tam oturduğundan ekstra hareket özgürlüğü sunuyor, alt kısmından göğüsleri destekliyor, yanlardaki destekleri sayesinde de göğüslerin hem dik hem toplu durmasını sağlıyor. Göğüs kaslarınızın tüm ağırlığını taşıyan ürün, böylece ekstra hareket özgürlüğü sunarak, kadınların favorileri arasına girmeye aday oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi