Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Michael Kors ile modayı yaklayın

Michael Kors, Slim-Watch serisi ile İlkbahar/Yaz’16 sezonuna iddialı bir başlangıç yapıyor. Seride yer alan Jaryn, Kempton, Hartman, Kin...


Michael Kors, Slim-Watch serisi ile İlkbahar/Yaz’16 sezonuna iddialı bir başlangıç yapıyor. Seride yer alan Jaryn, Kempton, Hartman, Kinley ve Slim Runway modelleri minimalist çizgileri ile sadeliği ön plana çıkarıyor.

Jaryn, paslanmaz çelik kasası ve ince tasarımı ile 2016 Temmuz ayından itibaren exclusive Michael Kors mağazalarında ve michaelkors.com’da yer alacak.

Saffiano derisiden, kabartmalı mat timsah derisi çeşidine kadar kayış çeşidi olan modelin, sarı ve pembe altın renkli metal kayışları da mevcut.

Kempton modeli ise, daire içine yerleştirilmiş kare tasarımı, modern paslanmaz çelik ve asetat kasası ile kendinden söz ettiriyor. Metal örgü, yumuşak deri ve rugan kayışları ile farklı seçenekler de sunuyor.

Kinley, ultra ince tasarımı, aynalı yüzeyi ve çelik örgü özellikleri ile minimalizmin somut bir örneği! Buna karşın, Hartman modeli ise biraz daha klasik olmakla birlikte roma rakamlarının metal kayış ile kullanıldığı bir tasarım.


Slim Runway koleksiyonunda ise baharı tüm duygularıyla hissettiren üç farklı model bulunuyor: Turkuaz sedef dokulu sarı altın, mavi sedef dokulu pembe altın ve sarı/pembe altın renkli pembe kadran.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi