Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Moda Severlerin Ruhu ve Bedeni ile Bütünleşecek Estetik Tasarımlar

2014 yılında kurulan ve Türkiye’de sadece kendi ürettiği tasarımları satan tek online butik olma özelliğiyle bilinen Webshop markası, İlkb...

2014 yılında kurulan ve Türkiye’de sadece kendi ürettiği tasarımları satan tek online butik olma özelliğiyle bilinen Webshop markası, İlkbahar – Yaz sezonunda desenli ipek parçaların ağırlıklı olduğu koleksiyonuyla öne çıkacak. 

Üretim konusunda 20 yılı aşkın tecrübeye sahip Tekstil Mühendisi Sedef Dündar’ın tasarım ekibi ile el ele vererek hayata geçirdiği “Webshop SS16” koleksiyonu; moda severlerin ruhu ve bedeni ile bütünleşecek estetik tasarımlardan oluşuyor.

Desenli ipek tasarımlar baştan çıkaracak!

“Webshop SS16” koleksiyonunu özel kılan detaylardan biri de, teknik açıdan desenli ipek tasarımların üretiminin zor ve oldukça masraflı olması. Hiçbir kadının hayır diyemeyeceği ipek kumaşlara uygulanan desenlerle hazırlanan tasarımlar basit ama şık formlarla birleşerek, kaliteli giyinmeyi seven her kadını baştan çıkaracak bir cazibeye ve rahatlığa sahip. Tasarımı süresince Şule Ağdere ile işbirliği yaptığımız koleksiyonda grafik desenler, koyu zeminde neon detaylar, transparan etkili desenlerde ise optimist bir renk paleti kullanıldı. Koleksiyonda turuncu, şeftali tonları, bebek mavisi, buz mavisi, mercan, pembe ve sarı renkler ön plana çıkmaktadır.

“WEBSHOP SS16” Koleksiyonunun oluşum sürecine dair yorumlar

Ekip olarak Webshop yolculuğuna ilk başladıkları andan itibaren amaçlarının “Kadını, seçtiği ve taşıdığı Webshop ürünlerle özel kılmak” olduğunun altını çizen Sedef Dündar sözlerini şöyle sürdürdü: “Öncelikli olarak güncel moda anlayışını, özenle seçtiğimiz kumaşlar ve desenlerle, fonksiyonel, şık ve seçkin modellere, mükemmel kalıplara taşımayı amaçladık. Çoğu zaman tek bir parçayla şıklığı ve gustoyu yakalayabilecekleri modellerle buluşturduk. Nisan   itibarı ile “Webshop SS16” koleksiyonumuzla moda severlerin karşısındayız. Kaliteden ödün vermeyen Webshop kadınının giyinmeyi eğlence ve zevk haline getirmesini sağlamak adına da çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe