Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Orkide İç Giyim

Orkide iç giyim, markaya adını veren “Orkide Çiçeğinin Cazibesi” teması ile tasarlanan yeni sezon koleksiyonunu sizlerin beğenisine sunu...


Orkide iç giyim, markaya adını veren “Orkide Çiçeğinin Cazibesi” teması ile tasarlanan yeni sezon koleksiyonunu sizlerin beğenisine sunuyor. Egzotik olduğu kadar nadide ve kıymetli olan Orkide çiçeğinin; asi, bir o kadar da büyüleyici dokusu ve renkleri ile bu sezon tüm koleksiyonda kendine yer buluyor. Çok özel koleksiyonu İç Giyim Çarşısı üzerinden inceleyebilirsiniz.

İpek likralı dokuma kumaşlar, satenler ve simli ışıltılı kumaşlar koleksiyonun ana hatlarını oluştururken vizon, kahve, lacivert ve uçuk pembe renkleri bu yıla damgasını vuruyor, orkide çiçeğinin naifliği ve eşsizliği ile örtüşüyor. Markanın tasarımcısı, kadının egzotik iç dünyasının dışa vurumunu; cesur, kendine güvenen ve yüzde yüz feminen olarak tanımlarken, koleksiyonun sürprizini, gecelik sabahlık modelleri ile kombine edebileceğiniz sütyen külot takımları, çoraplı jartiyer takımlar ve 6 lı set gecelikler halinde hazırladıklarını açıklıyor.

Sadece Orkide kadını için hazırlanan koleksiyonun yumuşak renkleri arasında, Orkide’nin mürdüm, mercan, bordo ve mor gibi çarpıcı renkleri sizinle hayat bulurken, puanlı ve göze çarpan desenlerle, şeffaf tüm takımların uyumu yumuşak dokunuşlu kumaşlarıyla kendi çizgisini yansıtıyor. Kendini asil ve seksi hissetmek isteyen, dişiliğine önem veren Orkide kadınının vazgeçilmezi ve her zaman trend olan leopar takımlar ise koleksiyonun ritmini yükselten parçalardan. Günlük giyimde rahatlıkla kullanılabilecek dantelli kaşkorse atlet külot takımlar, şık kutulu ambalajlı penye t-shirt ve fonksiyonel body grupları rahatlığa önem veren kadınlar için tasarlanmış detaylar.

Kalite ve estetiği bir arada sunan Orkide iç giyim sizi bu koleksiyonda çekiciliğin ve feminen güzelliğin standartları dışına çıkarmayı hedefliyor. İç giyimi keyfe dönüştürün Orkide Kadınlarına sevgilerle.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi