Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Vakko Couture’den Romantik Yaz Koleksiyonu

Dünyaca ünlü tasarımcıların en özel koleksiyonlarını buluşturan Vakko Couture, yaz sezonunu romantizm dolu tasarımlarla karşılıyor. Benz...


Dünyaca ünlü tasarımcıların en özel koleksiyonlarını buluşturan Vakko Couture, yaz sezonunu romantizm dolu tasarımlarla karşılıyor. Benzersiz el işçiliği ve zarif detaylarla zenginleştirilmiş Vakko Couture 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, özel gün ve kutlamalar için birbirinden zevkli seçenekler sunuyor.


Vakko Couture 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, dünyaca ünlü markaların en özel tasarımları ve Vakko Couture imzalı seçeneklerle romantik bir yaza merhaba diyor. İspanyol esintilerinin hakim olduğu koleksiyonda kırmızının yanı sıra gök mavisi, fuşya, pudra ve ekru tonları ön plana çıkıyor.

Sade, kabarık etekler; uçuş uçuş elbiseler; romantik dantel ve tüy detaylarla zenginleştirilerek elegan ve zarif bir görünüm sunuyor. Sezonun vazgeçilmezi çiçek baskılı rengarek kumaşlar ve satenler Jenny Packham ve Temperley’nin tasarımlarımda hayat buluyor. Yeni sezonda çokça yer alan sade ve modern tasarımlarla, asimetrik kesimli elbiseler Vakko kadınını zamansız ve rafine bir şıklıkla buluşturuyor.


Vakko imzası Couture’de de fark yaratıyor
Vakko Couture, kendi imzasını taşıyan koleksiyonunda her yaşta kadının kendini mükemmel hissedebileceği benzersiz ve zamansız parçaları bir araya getiriyor. Yalın ve sofistike çizgilerin hakim olduğu koleksiyonda, mimari kesitler göz alıcı bir görünümün temelini oluşturuyor. Vakko imzalı Couture koleksiyonunda, uzun ve göz alıcı gece elbiselerinden sade kokteyl elbiselerine uzanan zengin seçenekler yer alıyor.

Vakko Couture 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, her yaştan kadın için zengin ve gözalıcı seçenekler sunuyor.


Vakko Couture’de Yer Alan Dünyaca Ünlü Markalar:
ADRIANNA PAPELL, AIDAN MATTOX, ALBERTA FERRETTI, ALBERTO MAKALI, BADGLEY MISCHKA, BASIX, CAMILLA, CARMEN MARC VALVO, CUSHNIE ET OCHS, CYNTHIA ROWLEY, DAVID MEISTER, ELIE SAAB, GABRIELA CADENA, GEORGES HOBEIKA SIGNATURE, GH BY GOERGES HOBEIKA, HERVE LEGER, JENNY PACKHAM, JS COLLECTION, KAUFMAN FRANCO, MARCHESA, MARCHESA, ML MONIQUE LHUILLLIER, MONIQUE L'HUILLIER, NAEEM KHAN, OSCAR DE LARENTA, PAMELLA ROLAND, PAULE KA, RACHEL GILBERT, RAUWOLF, ROMONA KEVEZA, RUBIN SINGER, TADASHI, TEMPERLEY LONDON, TERI JON SPORTS, THEIA, TONI MATICEVSKI, VAKKO COUTURE, VERA WANG, ZAC POSEN

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe