Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Mezuniyetlerde İtalyan Rüzgarı

Mezuniyet döneminin yaklaşmasıyla birlikte özel kreasyonlar tasarlamaya başlayan Home Store sizi, unutulmaz kılmaya hazırlanıyor.  İta...


Mezuniyet döneminin yaklaşmasıyla birlikte özel kreasyonlar tasarlamaya başlayan Home Store sizi, unutulmaz kılmaya hazırlanıyor. 

İtalyan modasını Türkiye’ye taşıyarak sadeliği ve şıklığı harmanlayan Home Store, genç kızların hep hatırlayacakları bu günde kusursuz şıklık vaad ediyor.

Mezuniyet döneminin yaklaşmasıyla birlikte özel kreasyonlar tasarlamaya başlayan Türkiye’nin ünlü moda markası Home Store, genç kızların rüyalarını süslüyor.

Hem mezuniyet gecesi, hem de kep töreni için ayrı ayrı kıyafetler dizayn eden Home Store, elbiselerden tulumlara pantolonlardan bluzlara kadar uzanan yeni koleksiyonuyla gecenizi unutulmaz kılmaya hazırlanıyor.

Mezuniyette hafızalara kazınmanın ilk adımı
Rahatlık ve şıklığın kışkırtıcı buluşmasına ev sahipliği yapan koleksiyonuyla Home Store, lacivert, yeşil, narçiçeği ve ekru hakimiyetini minimal kalıplarla buluştururken çizgili şort ceket takımlar, uzun elbiseler, tiril tiril kumaşlardan hazırlanmış pantolon ve tulumlar, rahatlığı şıklıkla buluşturan kadınların tercihi oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe