Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sema Şimşek'e '41 kere maşallah '

2009 Yılında, "sektöre Mc Adem'in Kumaş " markasıyla giriş yapan Birleşik İç ve Dış Ticaret AŞ, örnek gösterilebilecek A.Ş...


2009 Yılında, "sektöre Mc Adem'in Kumaş " markasıyla giriş yapan Birleşik İç ve Dış Ticaret AŞ, örnek gösterilebilecek A.Ş. genç yatırımcılara ilham verebilecek Bir Başarı öyküsüne imza atarak Yakın ZAMANDA lüks segmentteki Ashley markasını Türkiye'ye getirdi A.Ş. markanın ikinci mağazası Avcılar'da açıldı. Ashley , Avcılar mağazası açılışında, Türkiye'de Bir ilki gerçekleştirdi.


Şimdiye Kadar hep Büyük salonlarda izlemeye alıştığımız Bir organizasyon ilk kez Çatıya TAŞINDI. Avcılar mağazasının açılış seremonisi icinde çatıda Yapılan defileye iş, sosyete ettik sanat camiasının ünlüleri Büyük ilgi gösterdi. Türkiye'de Bir ilkin gerçekleştirildiği Ashley açılışında Mc Adams Kumaş kumaşlarıyla tasarlanan kıyafetlerle podyuma çıkan mankenlerle çatıda Yapılan muhteşem defile izleyenleri oldukca memnun etti. Koreografisini Asil Çağıl 'ın Yaptığı sıra dışı defilenin Sonunda podyuma nazarlıklı gelinlikle çıkan Sema Şimşek ' i '41 kere maşallah 'dediler izleyenler.


Böyle Bir gelinliği ilk kez giydiğini ziyaretinde ilk kez çatıda defileye çıktığını söyleyen Şimşek, 'Bu defile Benim icin ilklerin defilesi oldu' dedi. Kumaşlardan hazırlanan ince zevkin ürünü Olan koleksiyon izleyenler Tarafından Büyük beğeni ile izlendi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi