Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Afrika esintisi yaz koleksiyonunda

2016 plaj koleksiyonu katalog çekimlerini Güney Afrika’nın baÅŸkenti Cape Town’da gerçekleÅŸtiren Dagi; birbirinden farklı formlara sahip...


2016 plaj koleksiyonu katalog çekimlerini Güney Afrika’nın baÅŸkenti Cape Town’da gerçekleÅŸtiren Dagi; birbirinden farklı formlara sahip çarpıcı ve iddialı bir koleksiyon sunuyor. DoÄŸadan ilham alınarak tasarlanan 2016 plaj koleksiyonunda çiçekler, etnik baskılar ve tropikal desenler ön plana çıkıyor.

Türkiye’nin hazır giyim markalarından Dagi, 2016 plaj koleksiyonu ile kadınları diledikleri tarzı keÅŸfedecekleri bir yaza hazırlıyor. Canlı renkleri ve farklı tasarımları bir araya getiren koleksiyon, sahillerde kalıpların dışına çıkmak isteyen kadınları kendine çekiyor.

Plajların yıldızı olmak isteyenlere
Dagi 2016 plaj koleksiyonu, sahillerde farklı görünmek ve modayı takip etmek isteyen kadınlara birçok alternatif sunuyor. Dagi koleksiyonunda birbirinden farklı tasarımlarda bikiniler, mayolar, mayokiniler ve plaj aksesuarları yer alıyor. Enerji veren kışkırtıcı renkler, sakinleştirici maviler ve doğal tonların ağırlıkta olduğu koleksiyonda klasik stili tercih edenlerin favorisi siyah ve beyaz renkler de yer alıyor.

Koleksiyonda yer alan tropikal, hayvan efektli desenleriyle dikkat çeken tasarımlar bu sene doÄŸa tutkunlarının favorisi olacak. Retro hayranlarını cezbedecek yüksek bel bikiniler de üzerinde yer alan ÅŸehir tasarımlarıyla koleksiyonda öne çıkan parçalar arasında. Sahillerde şıklıktan yana olanlar için taÅŸ iÅŸleme detaylarıyla mayokiniler koleksiyonun en iddialı parçaları arasında yer alıyor. Sadelikten yana olanlar için ise eÄŸlenceli ‘mix-match’ seçenekleri kadınlara genç ve dinamik bir görünüm sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi