Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Dockers erkekleri için yılın en güzel dönemi, şort mevsimi

Rahat ve şık şort modelleri sıcak yaz günlerinde Dockers® erkeklerine ‘casual’ giyimin en havalı halini sunuyor. Hafif materyallerle bacakla...

Rahat ve şık şort modelleri sıcak yaz günlerinde Dockers® erkeklerine ‘casual’ giyimin en havalı halini sunuyor. Hafif materyallerle bacaklar özgürlüğüne kavuşuyor, yılın trendlerini yakalayan onlarca farklı renkteki modeller gardıropları canlandırıyor. 

Zahmetsiz şıklığın anahtarını sunan Alpha şortlar keyifli ve rahat bir pazar pikniğine, Oxford gömlekler ve blazerlarla kombinlenebilen Marina ise biraz daha formel çizgideki ortamlara çok yakışıyor.

Dockers® erkekleri için yaz demek, birbirinden rahat ve rengarenk şortlara kavuşmak demek. Sıcak günlerin olmazsa olmazlarından Dockers® şortların hafif materyalleri ile bacaklar özgürlüğüne kavuşuyor, en tarz ve rahat modeller ile gardıroplar canlanıyor. Dockers® pazar pikniklerinde ya da keyifli bir tatilde ‘casual’ giyimin en havalı halini vadediyor.

Dockers®’ın şort modelleri son yılların trendlerini en iyi şekilde yansıtıyor. Efsanevi Alpha Koleksiyonu’nun vazgeçilmez parçaları haline gelmiş Alpha şortlar, yaz boyunca modern ve zahmetsiz şıklığın anahtarı. Bu modeller yaz gardıroplarının temelini oluşturarak onlarca farklı renk ve modelde tişört ve gömlek ile kombin imkanı sunuyor. Biraz daha formel çizgideki Marina modelleri ise, örneğin bir Oxford gömlek ve blazer ceket ile ya da polo tişörtlerle tamamlandığında mükemmel yaz silüetini ortaya çıkarıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe