Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Modayı Hep Yanınızda Hissedin!

2005’te doğal tasarımları kaliteli üretim ve canlı renkler ile birleştiren Lipault Paris, 2014’ten beri Samsonite bünyesinde, en sevilen ...

2005’te doğal tasarımları kaliteli üretim ve canlı renkler ile birleştiren Lipault Paris, 2014’ten beri Samsonite bünyesinde, en sevilen ve kullanışlı ürünleri moda severlere sunuyor.

Kısa sürede Paris’in en renkli markalarından biri olmayı başaran Lipault, günlük el çantaları, valizleri ve sırt çantaları ve briefcaseleri ile kendinden söz ettiriyor. 2014’te Samsonite ile güçlerini birleştiren Lipault, kendine has tasarımı ve kullandığı eşsiz renkler ile bir çantadan çok daha fazlasını sunuyor.

En yüksek kalite vinyl ve naylon kullanılarak üretilen Lipault ürünleri, hem hafif hem de dayanıklı oluşlarıyla kullanım kolaylığı konusunda diğer çanta ve valiz üreticilerine fark atıyor. Daha önce görülmemiş pastel ve canlı renkleri ile kullanıcıları şaşırtan Lipault, kendini “Paris’in Renklisi” olarak konumluyor.

Çanta ve Valizlerde Fransa Esintileri!

Samsonite Lipault, Plume Vinyl serisi ile klasik valiz tasarımından çıkarak özgün ve eğlenceli bir ürün yararak, Paris’in kozmopolit, sofistike ve bir o kadar da minimal yapısını tasarımlarına yansıtıyor.

Samsonite hakkında 
1910 yılında kurulan Samsonite, modaya yön veren seyahat çözümleriyle dünyanın önde gelen valiz markaları arasında yerini almaktadır. Araştırma, geliştirme ve inovasyona bağlılığıyla kendini sürekli yenileyen marka, Curv® materyal kullanımını da içeren bir dizi sektörel yenilikle bilinirliğini artırmıştır. Samsonite seyahat, iş gezisi, günlük ve kişisel aksesuar ürünlerinden oluşan geniş ürün yelpazesiyle müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir. Türkiye’de de bilinir ve güvenilir bir marka olan Samsonite, hafif ve sağlam ürünleriyle seyahat severler için büyük kolaylık sağlamaktadır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi