Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Şehrin Yaz Hali Koton ile Güzel

Koton, çiçek ve kır desenli uçuşan elbiseleri, volanlı kol detaylı gömlekleri, beyaz denim salopetleri, püskül dikişli crop-jean pantolonlar...

Koton, çiçek ve kır desenli uçuşan elbiseleri, volanlı kol detaylı gömlekleri, beyaz denim salopetleri, püskül dikişli crop-jean pantolonlarıyla sahillerin ruhunu şehrin tam merkezine taşıyor.

Koton’un yazın ışıltısını buram buram hissettiren elbiseleri, gömlekleri, salopetleri, bluzları pantolonları, sahillerin ruhunu şehrin tam merkezine taşıyor. Romantik ama iddialı bir şehir kadını hayal edilerek hazırlanan tasarımlar, şehrin yaz halini trend dokunuşlar ile güzelleştiriyor.

Çiçek ve kır desenli uçuşan elbiseler, ‘gypsy’ bluzlar, omuz yırtmaçlı bluz ve elbiseler, kontrast dikiş detaylı mini etekler, yüksek belli şortlar, volanlı kol detaylı gömlekler, beyaz brode elbiseler, boyun kurdelesi detaylı a-kesim elbiseler ve atletik tavırlı pantolonlar, bu yaz şehirde tatil havası estirecek kadar iddialı bir stil sunuyor.

Uzak diyarlarda özgür bir yaz kaçamağı hayal edenleri de tasarımları ile bambaşka dünyalara götürecek Ole by Koton Koleksiyonu’na ait parçalar ise denim, uçuşan dokular, püsküller, fırfırlar, volanlar ve ince kotonlar ile ön plana çıkıyor.

Koleksiyonun anahtar parçaları arasında iri volanlı açık omuzlu bluzlar, yüksek belli jean şortlar, pötikare elbiseler, volanlı ‘crop’ pantolonlar, büyük kol detaylı ‘gypsy’ bluzlar, kır desenli festival elbiseleri, beyaz denim salopetler, strapless dantel elbiseler, püskül dikişli crop-jean pantolonlar, boyun bağlı bluzlar, uçuşan mini elbiseler, çiçek desenli ‘pijama’ pantolon-bluz takımlar yer alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe