Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sonbahar gelinlerine özel seçkin tasarımlar

Şık tarzıyla öne çıkan seçkin ev tekstili markası Valeron, sonbahar gelinlerini, ince zevklere hitap eden sıra dışı koleksiyonları ile buluş...

Şık tarzıyla öne çıkan seçkin ev tekstili markası Valeron, sonbahar gelinlerini, ince zevklere hitap eden sıra dışı koleksiyonları ile buluşturuyor. Özgün bir stile sahip Valeron koleksiyonu, sade çizgileriyle yaşam alanlarına zarafet katıyor.

Yeni bir hayata adım atarken evini Valeron şıklığı ile tamamlamak isteyenlere özel pek çok seçenek koleksiyonda yerini alıyor. Tasarım konusundaki iddiasının yanı sıra “ulaşılabilir lüks” olma özelliğini de koruyan Valeron, sonbahar gelinlerinin evini soft renklerin asaletiyle buluşturuyor. Koleksiyondaki Javier, Farrah, Nouvel, Vitaly ve Blanche modelleri, dokusundaki yumuşaklık ve romantik çizgileriyle yeni evinde benzersiz bir görünüm yakalamak isteyenlerin beğenisine sunuluyor.

Yalın detaylarda ince işçilik barındıran Valeron koleksiyonunda, ekru, krem ve nil yeşili tonları göz doldururken, üzeri işlemeli modeller şık olduğu kadar elegan bir görünüm de sunuyor. Saten ve jakar satenden üretilen nevresim takımları; nakışlı, dantelli, brodeli modellerin yanı sıra baskılı modelleriyle Valeron, sıra dışı çizgisini bir evin en özel alanlarına taşıyor.

Nevresim takımlarından bornoz ve havlu çeşitlerine kadar oldukça zengin ve seçkin bir ürün yelpazesi sunan Valeron koleksiyonunu daha yakından görmek ve yeni evindeki en özel yaşam alanlarını Valeron şıklığı süslemek isteyen sonbahar gelinleri, Nişantaşı ve Zorlu Center mağazalarını ziyaret edebilirler.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi