Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Stil ve Konforun 190 Yıllık Uzmanı

Clarks tarafından uzman teknoloji, hassas yaklaşım ve mükemmel işçilik ile çocuk ayak konforu ve stili tekrar şekilleniyor.  Miniklerin il...

Clarks tarafından uzman teknoloji, hassas yaklaşım ve mükemmel işçilik ile çocuk ayak konforu ve stili tekrar şekilleniyor. 

Miniklerin ilk adımlarına eşlik eden bebek ayakkabılarından, ileriki çağlarda yanlarında olacak okul ayakkabılarına, günün her anında rahatlıkla kullanacakları spor ayakkabılardan kışın sıcacık tutacak botlara kadar çocukların tüm ihtiyacı 190 yıllık uzman tarafından karşılanıyor.

Clarks sezon modellerinde farklılığa odaklanarak ve tasarımlara uçak, ağaç, araba, T-rex, yağmur damlaları, bulut gibi motifler ekleyerek çocukların içinde heyecan uyandırmayı başarıyor. Bunun yanı sıra farklı renkleri ve dokuları bir araya getirdiği tasarımlar ile eğlenceli seçenekler sunuyor.

Hepsi Birbirinden Renkli
Çocuk ayak sağlığındaki öncülüğü ile bilinen Clarks, sunduğu birbirinden renkli modeller ile ayak sağlığını da korumaya devam ediyor. Mavinin ve morun tonları ile bezenenler, parlaklar, çiçek ve yıldız desenliler, altın sarısı detayların bulunduğu modeller Clarks’ın eşsiz tasarımları için birkaç örnek.

Botlar & Çizmeler
İçi sıcacık tutacak materyaller ile kaplı, farklı boy ve renk seçenekleri sunan çizmeler sayesinde aileler artık çocukları için endişelenmeyecek. Clarks’ın hem kız hem de erkek çocukları için sunduğu Gore-Tex modeller ile ayaklar daima kupkuru ve rahat.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe