Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Zarafetin zamanına yolculuk

Zarafetin henüz geçerliliğini yitirmediği yıllara Rosemont’la gül kokulu bir nostaljik seyahate hazır mısınız? Renkli sinema filmlerinin...

Zarafetin henüz geçerliliğini yitirmediği yıllara Rosemont’la gül kokulu bir nostaljik seyahate hazır mısınız?

Renkli sinema filmlerinin altın çağını yaşadığı yıllarda ünlü Hollywood kadınlarının bileğinde görüp aşık olduğunuz o saat geri döndü. Hani o minicik kadranında zaman tutarken zamanı durduran mücevher görünümlü nostaljikler…

1973 yılında jura tepelerindeki La Chaux –De fonds’ da üretime başlayan Rosemont saatleri günümüzde mekanik saatlerin nostaljik aurasını koruyarak pilli versiyonlarla keskin ve avangart modelleri, yüksek kaliteyi makul fiyatlarla dünya saat kullanıcısı asil hanımların beğenisine sunmaktadır.

Genellikle bu çizgiye uygun çok küçük kasalı saatleri üretmek ekstra bir özen ve kalite kontrolü gerektirir. Burada özel seçilmiş profesyonel kalite kontrol ekibi de tüm detaylarda üstün kaliteyi sağlayarak Rosemont saatlerini saat severlerin huzurla kullanımına hazırlamaktadır.

Bu zarafeti, üstün kaliteyi nostaljik dizaynlarla uygun fiyata saat sever futuristik, ayrıcalıklı Türk hanımlarının beğenisine mey saat tarafından sunulmaktadır. 800-1300 TL skalasındaki saatleri sadece çok seçkin saat mağazalarında sunulmaktadır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe