Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

KENZO x H&M LOOKBOOK GÖRSELLERİ İLK KEZ YAYINLANDI

KENZO x H&M lookbook’undaki fotoğraflar, tasarımcı işbirliğinden seçilen temel görünümlerden ve her biri bireyselliklerini ve stillerini...

KENZO x H&M lookbook’undaki fotoğraflar, tasarımcı işbirliğinden seçilen temel görünümlerden ve her biri bireyselliklerini ve stillerini kendi özgün formlarında ifade eden, farklı, tutkulu, yaratıcı marka elçileri ve yıldızlardan oluşuyor.


Kampanya fotoğraflarında yer alan elçiler, yazar ve aktivist Amy Sall, fotoğrafçı Youngjun Koo, fotoğrafçı ve DJ Juliana Huxtable, performans sanatçısı, müzisyen ve DJ Oko Ebombo, moda editörü Harriet Verney, makyaj sanatçısı Isamaya Ffrench, sanatçı Ingrid, müzisyen Anna of the North, model ve rapper Le1f, ve aynı zamanda modeller: Mae Lapres, Hao Liu, Selena Forrest, Tom Gaskin, Julia Banas ve Pierre Painchaud.

KENZO x H&M koleksiyonu 3 Kasım’dan itibaren tüm dünyada 250 seçili mağazada satışa sunulacak. Türkiye'de ise sadece Zorlu, İstinye Park, Bağdat Caddesi, Ankara CEPA AVM ve İzmir MaviBahçe AVM mağazaları'nda yer alacaktır.

Fotoğrafçı: Oliver Hadlee Pearch.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe