Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kış Soğuklarında Şıklığınızı Garantiliyor

2016’17 Sonbahar-Kış koleksiyon tanıtımını gerçekleştiren Kayra, kullandığı şık ve zarif detaylar ile moda tutkunlarının karşısına çıkıyor. ...

2016’17 Sonbahar-Kış koleksiyon tanıtımını gerçekleştiren Kayra, kullandığı şık ve zarif detaylar ile moda tutkunlarının karşısına çıkıyor.

“Cesaretin Var mı?”

Her sezon kumaş tercihi ve tasarımları ile kullanıcıların ihtiyaçlarına uygun koleksiyonlar sunan Kayra, bu sezon da renklerin ve desenlerin dokulara yansımasıyla farkını ortaya koyuyor. “Cesaretin Var mı?” mottosu ile yola çıkan koleksiyon kat kat ve karışık kombinleriyle bu kış moda severlere bambaşka bir tarz sunuyor.

Çeşitlenen kumaşlar ve genişleyen formlar ile yeni nesil trençkotlar sezonun en göze çarpan ürünleri olarak karşımıza çıkıyor. 2016-2017 Sonbahar-Kış modasında tüm detaylar parlak ve şıklık üzerine kurgulanıyor.

Nostaljik Dokunuşlar

60’ların zarif ve şık silüetleri, 70’lerin bohem etkisi ve 80’lerin büyük aksesuar, metal kuşgözleri ise dikkat çeken temalar arasında yer alıyor. Süet ve keçe kumaşlarla yorumlanan pelerin ve pançolar ise altın çağını yaşıyor. Klasik kabanlardan vazgeçemeyenler için iyi bir alternatif olarak sezonun öne çıkan ürünleri arasında yer alıyor.

Bu sezon siyah beyaz grafik desenler optik illüzyon etkisi oluştururken, bohem ve etnik desenler ile kışı sımsıcak karşılamanız mümkün.

Gardıropların en özel parçalarından biri olan suni kürk de kaban ya da pelerinin yanı sıra hemen hemen her üründe şık bir detay olan yaka olarak tasarlanmış. Her sezonun vazgeçilmezi olarak kullanıcıların karşısına çıkan danteller ise Kayra’da kimi zaman etek ucunda kimi zamanda yaka ve kollarda bulunan şık detaylar ile zarafet katıyor.

Kayra 2016-2017 Sonbahar-Kış koleksiyonunda maskülen tarzın yanı sıra feminen ve güçlü kadın imajı göze çarpan detaylar arasında yer alıyor. Hem parlak ve şık hem de rahat parçaların kendini göstereceği koleksiyonda haki, marsala, mürdüm, lacivert ve taba olmazsa olmaz renkler olarak göze çarpıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi