Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

London Fashion Week modeli Tülin Şahin

2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu London Fashion Week’te tanıtan Barrus’un modeli Tülin Şahin oldu. Anadolu’nun kültü...

2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu London Fashion Week’te tanıtan Barrus’un modeli Tülin Şahin oldu.

Anadolu’nun kültür mirasından ve medeniyet tarihinden ilham alan, Neslişah Yılmaz ve Nur Çağlayan’ın tasarım ve özgünlük aşkıyla ortaya çıkan marka Barrus, 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarını hazırlarken Gustav Klimt’in eserlerinden esinlendi.

‘‘Resim sergisini dolaşmakta olan Türk tasarım öğrencisi ana galerideki bankta uykuya dalar. Rüyasında ipek kumaşlardan oluşan bir kaydıraktan çiçek tarlalarına düşer, gündüz vakti gökyüzü yıldızlarla doludur. Uyandığında galeride Orta Avrupalı bir ressamın tablosunu incelemektedir, genç kız gözlerine inanamaz, zira tabloda çiçekler arasında gezinmektedir. Sıçrar ve tekrar uyanır.’’

Ofton İnşaat işbirliğinde gerçekleşen, hikayesi ile sanatla iç içe geçmiş rüyaları ipeklerde hayata geçiren başarılı tasarımcıların Londra Moda Haftası’nda tanıttığı koleksiyonun defilesinde baş manken olarak çıkan ve geçtiğimiz günlerde ALLURE dergisi tarafından dünyanın en iyi 16.topmodeli seçilen Tülin Şahin büyük ilgi gördü.

Sofistike, kendine güvenen, güçlü, elegan, ışıltılı, cazibeli ve çekici metropol kadınlarının gündüzden geceye stillerindeki tercihi olan Barrus’un, imzası olan ebru desenini ipek kumaşlara ve dantellere taşıdığı yeni koleksiyonunu tanıttığı, AG Jewellery ve Gaios Design’dan aksesuarların kullanıldığı defile moda severler tarafından tam not aldı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe