Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

New York Moda Haftası'nda ilk tesettür defilesinin modacısı

New York Fashion Week’te ilk tesettür defilesini düzenleyerek adını tarihe yazdıran Endonezyalı modacı Anniesa Hasibuan, geçtiğimiz günlerde...

New York Fashion Week’te ilk tesettür defilesini düzenleyerek adını tarihe yazdıran Endonezyalı modacı Anniesa Hasibuan, geçtiğimiz günlerde Modanisa.com’un davetlisi olarak İstanbul’a geldi.

NYFW’te sergilediği koleksiyonu online olarak ilk kez ve sadece Modanisa.com’da satışa sunacak olan, bunun yanı sıra Modanisa.com için özel bir koleksiyon da tasarlayan Hasibuan, geçtiğimiz günlerde markanın davetlisi olarak İstanbul’a geldi. New York Fashion Week’te ilk kez tesettür defilesi düzenleyerek dünya çapında olay yaratan Hasibuan, muhafazakâr moda alanında yeni bir dönem başlatan Modanisa ile çalışmaktan çok mutlu olduğunu dile getiriyor ve İstanbul’u muhafazakar modanın merkezi olarak görüyor.

New York Fashion Week’te tesettür defilesi düzenlemesiyle ilgili konuşan Anniesa Hasibuan, davetin nasıl gerçekleştiğini şöyle anlatıyor: “Daha önce yine New York’ta ve düzenlenen Couture Fashion Week’e katılmıştım. Bu etkinlikteki defilemi izleyen modanın öncü isimleri New York Fashion Week’e katılıp, etkinliğin tarihteki ilk tesettür defilesini gerçekleştirmemi teklif ettiler. Moda haftasında elde ettiğim başarıdan dolayı çok mutlu ve gururluyum. Podyuma çıktığımda herkes ayaktaydı ve çok dokunaklı bir andı. Harika geri dönüşler aldım. Dünya basını yoğun ilgi gösterdi.”

Yeni koleksiyonunda özellikle couture parçaları öne çıkaran Anniesa Hasibuan, kendini her şeyden önce bir kadın girişimci olarak tanımlıyor ve “Modaya ilgi duyan bir girişimciyim” diyor. Koleksiyonlarını tasarlarken şıklık ve rahatlığı ön plana alan başarılı tasarımcı, tasarımlarını giyen her kadının kendini benzersiz hissetmesini hedefliyor.

Anniesa Habusian’ın Modanisa.com için hazırladığı ve ‘Cleorora’ verdiği özel koleksiyonu ise, masalsı bir dünyanın izlerini taşıyor. Kasım ayı itibariyle sadece Modanisa.com’da satılmaya başlanacak olan ‘Cleorora’ adındaki bu şık koleksiyon, ilhamını kraliçelerin ihtişamından ve Antarktika’daki kutup ışıkları Aurora Borealis’den alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi