Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Şıklığın Garantisi Öneriler: Ceket ve Triko

Cacharel, sonbaharın serin aylarında ne giyeceğim derdine çare olarak iki kıymetli alternatif sunuyor; ceketler ve hafif trikolar.  Her tü...

Cacharel, sonbaharın serin aylarında ne giyeceğim derdine çare olarak iki kıymetli alternatif sunuyor; ceketler ve hafif trikolar. 

Her türlü kıyafet ile uyum sağlayabilecek ceketler ve kıymetli yünler ile dokunmuş trikolar gustonuzu ön plana çıkaracak.

Ceket ile Gelen Şıklık

Cacharel’in ceket önerilerini hafta içi gömlek ve kravatlarla; hafta sonu ise triko ve denim pantolonlarla eşleştirebilirsiniz. Yarım astarlı yünlü blazer ceketler ise sezon başından sonuna kadar hemen her ortamda farklı kombinasyonlar ile alternatif sunduklarından dikkat çekiyor. Maksimum hafiflikte kruvazeler, iri kareli blazer ceketler, klasik takıma modernlik katarak tek düğme detayının uyarlandığı ceketler Cacharel’in zengin ürün skalasına dahil olan tasarımlardan.

Cacharel ile Hafif Hissetme Lüksü

Değerli Cacharel trikolarının hikayesi Avustralya’nın en ince merinos yünlerinin İtalyan tezgahlarında eğrilerek iplik haline gelmesiyle başlıyor. Doğallığı gereği hacimli olan ama hafiflik hissi veren lif özelliği ile Cacharel trikoları, hem hafiflik hem de ısı değişimlerine kolay yanıt verme özelliği ile sezonun vazgeçilmezlerinden. T-shirt hafifliğinde ve seyrekliğinde örülmüş balıkçı triko, doğanın renklerine bürünmüş trikolar, yarım balıkçı triko gibi tasarımlar öne çıkanlar arasında.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe