Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

“Başkaldıran Şıklık” serisi ile de kadınlara farklı bir duruş

Modada özgün tasarım ve gerçek farkı arayan kadınlar, NGSTYLE şıklığı ile başkaldırıyor! Düş Bahçesi Koleksiyonu ile yoğun ilgi gören NGSTYL...

Modada özgün tasarım ve gerçek farkı arayan kadınlar, NGSTYLE şıklığı ile başkaldırıyor! Düş Bahçesi Koleksiyonu ile yoğun ilgi gören NGSTYLE, “Başkaldıran Şıklık” serisi ile de kadınlara farklı bir duruş vadediyor.

2016-2017 Sonbahar-Kış sezonuna özel hazırladığı “Düş Bahçesi Koleksiyonu” ile modaseverlerden büyük beğeni alan NGSTYLE, koleksiyonun “Başkaldıran Şıklık” serisi ile de romantik ama başkaldıran bir görünüm sunuyor. Seride günlük modeller, kullanılan detaylar ile modern ve asi bir duruş oluşturuyor. Gotik gül nakışlar, siyah mat payetler ve rock öğelerin bir araya gelerek farklı bir duruş sergilediği seride, mürdüm ve oranjın, ekru ve siyahla birleşmesi çarpıcı bir görünüm sağlıyor.

Kullanılan rengarenk baskı ve nakışlarla farklılaşan seride, gül nakışlı kapitone montlar, şık detaylı denimler, tüvit blazer ceketler, ekose pançolar, ekose oduncu gömlek ve tunik elbiseler yer alıyor. Rock esintilerin yer aldığı kıyafetlerde, zımba, trok, zincir, deri ve dantel detaylar da ön plana çıkıyor.

Hayatın her anında şıklık ve rahatlık vadeden Düş Bahçesi Koleksiyonu, gizem, romantizm, asalet ve başkaldırı gibi güçlü mesajlar veriyor. Kumaşlardan renklere, dikim kalitesinden aksesuarlara kadar özenle hazırlanan koleksiyonda, her zevke uygun tasarımlar göz dolduruyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe