Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sokak stilini seven şehirli erkeklerin ilk tercihleri

40’ı aşkın ülkede erkeklerin beğenisini kazanan Danimarkalı Blend, şimdi Türkiye’de sadece Boyner’de! Blend, geniş koleksiyonuyla sokak stil...

40’ı aşkın ülkede erkeklerin beğenisini kazanan Danimarkalı Blend, şimdi Türkiye’de sadece Boyner’de! Blend, geniş koleksiyonuyla sokak stilini seven şehirli erkeklerin ilk tercihleri arasında yer almaya aday!

Şehirli erkeğin markası Blend, jean pantolondan bomber cekete, tişörtten sweatshirte, gömlekten triko ve monta kadar geniş koleksiyonu ve fit modelleri ile sadece Boyner’de.

Eğlenceli ve stil sahibi Blend’in modern tasarımları, sokak stilini şıklığa dönüştüren parçalarıyla dikkat çekiyor. Erkeksi detayların ön plana çıktığı modellerde, özel kumaşlarla harmanlanmış modern tasarımlar yer alıyor. Blend, dünya markalarından giyinmek isteyen ve stiliyle ses getirmekten hoşlanan erkeklere hitap ediyor.

Özellikle Blend yorumu ile yeniden tasarlanan bomber ceketler, sezonun modasını yakalamak isteyen Türk erkeklerinin gardırobunun ayrılmaz parçası olmaya aday!

Blend ile stil önerileri:

Sokak stili: Kot pantolon üzerine giyebileceğiniz spor tarzda sweatshirtlerle değişik kombinler yapabilirsiniz. Üstelik bu kombini sportif bir bereyle tamamlayıp cool görünüme kavuşabilirsiniz.

Şehirde bir akşam: Sezonun en hit parçaları arasında yer alan Bomber Ceket içine giyeceğiniz basic bir tişört ve altına rahat bir pamuklu pantolonla, kendi stilinizi Blend yorumuyla oluşturabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi