Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yeni Yıl Partisine Geri Sayım Başlasın!

Yılın en eğlenceli gecesi için geri sayım başladı. Yılbaşı partisinin konsepti ne olursa olsun, dress code’u her zaman “tam iddia”! İşte...


Yılın en eğlenceli gecesi için geri sayım başladı. Yılbaşı partisinin konsepti ne olursa olsun, dress code’u her zaman “tam iddia”! İşte Que kadını ve Que erkeğinin yılbaşı stilinin ilham kaynağı da tam bu noktada ortaya çıkıyor. Çünkü girdiği her ortamda tüm dikkatleri üzerine çekmek bu ikilinin en sevdiği hareket.


Gündelik stilinde dahi kendine has tavrından ödün vermeyen Que kadını, bu duruşu yılbaşı gecesine uyarlama konusunda tam bir profesyonel. İstediğinde metalik bomber ceket ve etek kombiniyle yıldızlardan rol çalarken istediğinde siyah derilere bürünerek iddia çıtasını yükseltiyor. Kırmızının uğurundan çok gücüne inanan Que kadını, yeni yıla girerken kırmızı tulumuyla renk dozunu biraz arttırıyor. Kıyafetlerin yanı sıra clutch gibi aksesuarların da önemli bir yere sahip olduğu parti stilinde deri ve metalik detaylar geceye eşlik ediyor.

Parti söz konusu olduğunda her biri birbirinden iddialı gömleklerini devreye sokan Que erkeği, yılbaşı gecesi için de aynı stil hareketini sürdürüyor. Yaka kısmındaki zincir aksesuarı gibi detaylarla kendi farkını yaratan beyaz gömlekleri şık partilerin giriş bileti olurken vazgeçemediği deri gömleği de Que erkeğini partinin aranan ismi yapıyor. Gömleklerin yanı sıra şıklığı Que tarzında yorumlayan blazer ceketler de yılbaşı gecesi stiline nokta atışı yapmak için tam ideal parçalardan...


Siyah, kırmızı, metalik ve deri parçaların başrolü üstlendiği yılbaşı stilinde sizin partinizin yıldızı hangisi? Kararınızı verin ve yeni yıla iddialı bir giriş yapmaya hazır olun.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe