Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kadınlar güçlerini keşfediyor

2014 yılında Türkiye'nin ilk ikinci el lüks marka pazar yeri olarak yola çıkan ModaCruz, bugün 1 milyonu geçen üyesiyle kadınlara kendi ...

2014 yılında Türkiye'nin ilk ikinci el lüks marka pazar yeri olarak yola çıkan ModaCruz, bugün 1 milyonu geçen üyesiyle kadınlara kendi potansiyellerini keşfetme,güçlerinin farkına varma fırsatı sunuyor. Yarattığı paylaşma ortamıyla herkese kazandıran ModaCruz, tüm kadınları akıllı alışverişte ve kız kardeşliğin gücünde birleştiriyor.

ModaCruz, iki yıl önce çıktığı yolda kadınlara güç katarak ilerliyor. Akıllı alışveriş platformu ModaCruz, moda tutkunu kadınlar için lüksü demokratikleştiriyor ve 4000'den fazla markanın ayakkabıdan şapkaya, çantadan kozmetiğe 1,5 milyondan fazla ürününü yüzde 90’a varan indirimlerle sunuyor. Böylece kadınlar farklı dolaplardan fiyat karşılaştırması ve pazarlık yaparak, bütçelerini zorlamadan hayallerindeki markalı ürünlere sahip olmanın keyfini çıkarıyor. En önemlisi de isteyen tüm kadınlar kendi dolaplarını oluşturarak, birkaç kez giyip kenara koydukları ya da etiketini bile çıkarmadıkları kıyafetlerini diğer ModaCruz kadınlarıyla paylaşabiliyor. Bu sayede evdeki dolaplarını yepyeni bir iş potansiyeline çevirerek kazanç elde edebilen ModaCruz kadınları, dinamik bir paylaşım ortamında kendi ekonomilerini yaratarak, ayakları üstünde dimdik duruyor.

Moda tutkunları kız kardeşliğin gücüyle kazanıyor
ModaCruz, çok sayıdaki modaseverin 2. el giysilerini, etiketli ürünlerini, eski sezon ürünlerini kendileri gibi moda tutkunlarıyla buluşturmanın yanı sıra bilgilerini, deneyimlerini ve stil önerilerini paylaşarak birlikte öğrenmelerini ve alışveriş yapmalarını sağlıyor. Kadınların içindeki ticaret potansiyelini ortaya çıkararak kadın ekonomisinin gelişimine önemli bir destek veren ModaCruz’un tüm müşterileri hem maddi hem manevi anlamda kazanç elde ediyor. Yarattığı paylaşma ortamıyla herkese kazandıran ModaCruz’un çatısı altında toplanan 1 milyondan fazla kadın kız kardeşliğin gücünden faydalanıyor.

ModaCruz, moda tutkunu kadınlar için birçok avantaj sunuyor. ModaCruz sayesinde kadınlar Demet Akalın’dan Başak Dizer’e, Ebru Şallı’dan Gülşen’e sevdikleri, hayranı oldukları isimlerin dolabındaki en şık ve özel, orijinal marka kıyafete sahip olabiliyor. Editörün Seçimi ile kadınların modayı yakından takip etmesini sağlayan ModaCruz, kendi stilinizi keşfetmenize ve hatta stil eşinizi bulmanızı da fırsat tanıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi