Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kışın Sert Şartlarını Bahara Çevirin

Ödüllü teknolojileri ve şık tasarımlarıyla Outdoor severlerin gözde markası Columbia kışın buz gibi soğuklarına karşı kalkanınız olacak. Ter...

Ödüllü teknolojileri ve şık tasarımlarıyla Outdoor severlerin gözde markası Columbia kışın buz gibi soğuklarına karşı kalkanınız olacak. Termal yansıtıcı etki ile vücut ısısını koruyan Omni-Heat, %100 su geçirmeyen ve nefes alan Outdry teknolojileri sayesinde soğuk havadan etkilenmeden açık havada olmanın tadını çıkaracaksınız.

Radikal teknolojileri ile outdoor tutkunlarının hayatını kolaylaştıran Columbia, kışın sert şartlarına karşı geliştirilen termal yansıtıcılı Omni-Heat serisi ile soğuklara karşı vazgeçilmeziniz olacak. Şıklık ve stilden ödün vermeden konforun anahtarını sunan Columbia teknolojileri ile kışın sert şartlarını hissetmeden açık havanın keyfine varacaksınız.

Columbia Sonbahar-Kış koleksiyonunda yer alan, 700 dolgu noktasına sahip özel bölmeleri ile soğuk havaya karşı tam koruma sunan Outdry-Ex Gold serisi aktif fit tasarımı ile vücuda doğal şekilde oturarak ister şehirde ister doğanın kalbinde konfor ve şıklığı bir arada sunuyor. %100 su geçirmez ve hava alabilen özelliği ile yağmur ve kar gibi zor şartlar için özel olarak geliştirilen Outdry- Ex Gold serisinin özel dikişleri ve dikiş üstü bantlarıyla yağmur ve karda ıslanmak kabus olmaktan çıkıyor. Outdry-Ex Gold ile kar fırtınalarında bile sıcak ve yağmurda bile kuru kalmanın tadını çıkaracaksınız.


Kışın acımasız şartlarında ayaklarınızın konforunu ön plana alacak Outdry özelliğine sahip ayakkabı ve botlarla ıslanmak tarihe karışıyor. Mutlak su geçirmez özelliği olan katmanın dış kumaşa doğrudan ısıtılarak birleştirilmesiyle su geçirmeyen tasarımlar, hafif yapısıyla performansı ve konforu arttırıyor. Tek parça olarak üretilen, hava alma özelliğine sahip katmanı ve gelişmiş izolasyon yapısıyla dikkat çeken Outdry özellikli bot ve ayakkabılar ister şehirde ister doğada en büyük güvenceniz olacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi