Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yürekleri 'askıda iyilik' ile ısıtın

Boyner, Haziran ayında başlattığı ‘Askıda İyilik’ projesiyle 25 bin ‘İyilik Paketi’ni, Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sa...


Boyner, Haziran ayında başlattığı ‘Askıda İyilik’ projesiyle 25 bin ‘İyilik Paketi’ni, Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Soğuk kış günlerine özel “iyilik paketleri”ni yenileyen Boyner, “Kışlık İyilik Paketleri” ile bot – mont ve kaban gibi ürünleri sunuyor.

Tüm mağazalardan ve boyner.com.tr’den alışverişlerine ek iyilik paketi alan Boyner müşterileri ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürmeye devam edecek.

Lokman Hekim Sağlık Vakfı ile birlikte yürütülen ‘Askıda İyilik’ projesiyle Boyner mağazaları ve boyner.com.tr üzerinden satılan 25 bin ‘İyilik Paketi’ ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Proje, Boyner müşterilerinin de desteğiyle büyüyor; Boyner, sembolik fiyatlarla satışa sunduğu ‘İyilik Paketleri’ sayesinde hem müşterilerinin hem de ihtiyaç sahiplerinin kalbine dokunmaya devam ediyor.
Gittikçe soğuyan havayla beraber kışlık alışveriş de artıyor. Boyner, bu soğuk aylarda alışveriş yaparken ihtiyaç sahiplerine de yardım eli uzatmak isteyen müşterileri için ‘İyilik Paketleri’ni kış mevsimine uygun olarak yeniledi.

Buz Gibi Kışa Sıcacık Askıda İyilik Paketleri
Boyner müşterileri alışverişlerine ek olarak sadece 30 TL ödeyip bu iyilik hareketine ortak olabilir, ihtiyaç sahiplerinin kışa hazırlanmasına katkı sağlayabiliyorlar. ‘İyilik Paketleri’ 3 seçenekten oluşuyor:

1. Kışlık İyilik Paketi: Mont veya Kaban ile Bere veya Atkı veya Eldiven
2. Kışlık İyilik Paketi: Bot veya Çizme ile Çorap veya Bere veya Atkı veya Eldiven
3. Kışlık İyilik Paketi: Alt veya Üst set alternatifleri.

Tüm Boyner ve YKM müşterileri dilerlerse boyner.com.tr’den alışveriş yaparken de ‘İyilik Paketi’ni sepetlerine ekleyerek, online alışverişlerinde ihtiyaç sahipleri için ‘askıya’ kıyafet bırakabiliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi