Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Rahatlığın Asaleti ile şıklığı günlük yaşama taşıyın

NGSTYLE, sıradanlıktan uzak ama rahatlıktan ödün vermeyenler için hazırladığı Rahatlığın Asaleti Serisi ile şıklığı günlük yaşama taşıyor....

NGSTYLE, sıradanlıktan uzak ama rahatlıktan ödün vermeyenler için hazırladığı Rahatlığın Asaleti Serisi ile şıklığı günlük yaşama taşıyor.

Özgün tasarımları ile gerçek farkı arayanların markası NGSTYLE, sezona damgasını vuran ‘Duş Bahçesi Koleksiyonu’nda yer alan Rahatlığın Asaleti Serisi’yle de modaseverlerin vazgeçilmezi olacak.

Günlük yaşamdaki rahatlığın asil duruşunu yansıtan modelleriyle ön plana çıkan seride, aşınmış denim pantolonlar, kısa montlar, kimono hırkalar, keçe kaban ve blazerlar yeni bir anlatımla boy gösteriyor. Büyük beğeni toplayan seri, kullanılan renklerle de fark yaratıyor.

Tasarımlarda camel ve mavi kırık beyazla bir araya gelirken, gri ve siyahla modernleşiyor.

İşleme detaylarıyla daha zarif bir duruşa sahip Rahatlığın Asaleti Serisi’nde nakış çiçek detaylar dikkat çekiyor. Seride ayrıca, simli ceket ve etek tüvit takımlar, düz kesim yün kaşe kabanlar, empirme etekler, ışıltılı ve rahat tişörtler, yüksek bel, bol pantolonlar yer alıyor.

Kendine özgü tarzı ile fark yaratan tasarımlara imza atan NGSTYLE’ın, kumaşlardan renklere, dikim kalitesinden aksesuarlara kadar özenle hazırladığı seri ile hem rahat hem şık olabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe