Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sezona bahar coşkusu getiriyor!

Modayı ulaşılabilir kılan Trendyol, yeni sezonda yepyeni ve içinizi ısıtan geniş koleksiyonu ile sezonun iddialı trendlerini sunuyor. Trendy...

Modayı ulaşılabilir kılan Trendyol, yeni sezonda yepyeni ve içinizi ısıtan geniş koleksiyonu ile sezonun iddialı trendlerini sunuyor. Trendyol’un göz kamaştıran İlkbahar-Yaz koleksiyonu renkli ve fark yaratan tarzıyla moda severlerin gözdesi olacak.

Trendyol İlkbahar-Yaz koleksiyonu, günlük hayatın rahatlığını, iş yaşamındaki şık görünümü ve özel günlerdeki göz alıcı şıklığı moda severlerin beğenisine sunuyor. “Woman” koleksiyonunda fırfır ve volan detaylar kombinlere hareketlilik katarken, çapraz bağlar ve nakışlarla zenginleştirilmiş parçalar yeni sezonda stil sahibi bir görünümün anahtarı olacak.

Sezonun en Şık Kombinleri Trendyol’da…
Casual ve günlük şıklığı tamamlayacak parçaların yer aldığı “Trend Kombinler” koleksiyonu sezonun cesur trendlerini ve baharın coşkusunu sizlerle buluşturuyor. Koleksiyon, sezonun en önemli trendi Maksimal’i vurgularken, enerjik renkler ve iddialı tarzıyla yine sezona damga vurmaya hazırlanıyor.

Sezonun trend renkleri olan asit sarı, narçiçeği, neon turuncu, şeker pembesi renklerini modern kombinlerle birleştirerek günlük stilinize ilham veriyor. Koleksiyonda yer alan iddialı kısa elbiseler, rahatlığın ön planda olduğu uzun elbiseler, fark yaratan etek ve tulumlar ile her tarza uygun güçlü kombinler bütün dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayacak.

Güçlü Kombinlerin Şık Tamamlayıcısı; Aksesuarlar…
Yeni sezonda kombinleriniz, Trendyol özel tasarım çanta ve ayakkabı koleksiyonuyla zenginleşiyor. Sezonun trend renkleri ve hit modelleri püskül, zımba ve bant detaylarıyla kombinlerinizin öne çıkmasına yardımcı oluyor

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe