Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

MUSLERA erkek koleksiyonu için kamera karşısına geçti!

Dünyanın en hızlı markası PUMA, Uruguay Milli Takımı ve Galatasaray’ın sevilen kalecisi Fernando Muslera ile İlkbahar-Yaz 2017 koleksiyonunu...

Dünyanın en hızlı markası PUMA, Uruguay Milli Takımı ve Galatasaray’ın sevilen kalecisi Fernando Muslera ile İlkbahar-Yaz 2017 koleksiyonunun fotoğraf çekimi için bir araya geldi. Çekim boyunca eğlenceli kareler elde edilirken Muslera, koleksiyonun en dikkat çeken parçaları ile poz verdi.

Muslera çekim sonrasında PUMA ile yaklaşık 2 yıldır devam eden işbirliklerinin bir gönül ilişkisine döndüğünü ve kendisini artık aileden biri olarak hissettiğini belirtirken “Giyimime mümkün olduğunca dikkat ediyor ve şık giyinmeye özen gösteriyorum, bu nedenle günlük hayatımda da PUMA ürünlerini severek giyiyorum. İyi giyindiğiniz zaman kendinizi her zaman iyi hissedersiniz.” dedi.

Muslera, SS17 koleksiyonu arasında Evostripe SpaceKnit, Roma, Ignite evoKNIT, evoPOWER Vigor ve evoTRG gibi ürünlerin de yer aldığı parçaları mükemmel bir enerji ile taşıdı.

Atletik tarzı günlük şıklıkla buluşturan Evostripe SpaceKnit koleksiyonu parçaları arasında yer alan t-shirt, ünlü İtalyan çizer Ale Giorgini’nin modern çizgilerinden oluşan deseniyle dikkat çekiyor.

PUMA’nın 50 yıldır sokak modasına damga vuran efsane ayakkabısı Roma günlük kombinlerde de rahatça kullanılabiliyor. Koleksiyonun en ilgi gören ürünlerinden IGNITE evoKNIT ünlü şarkıcı The Weeknd’in de tercihi olmakla beraber yenilikçi performans teknolojisini ve sokak modasının nabzını tutan tasarım anlayışını bir araya getiriyor.

Yeni evoPOWER Vigor krampon, çivi tasarımı ve kullanılan özel materyalleri sayesinde hafiflik, rahatlık ve dayanıklılığı birlikte sunuyor. evoTRG serisi antrenman formaları ise dinamik tasarımı sayesinde hiçbir hareketi kısıtlamıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe