Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bahar aylarında dilediğince spor yapmak isteyenlere

LC Waikiki, bahar aylarında dilediğince spor yapmak isteyenlere özel hazırladığı Active Wear Koleksiyonuyla, kadın ve erkeklere zengin model...

LC Waikiki, bahar aylarında dilediğince spor yapmak isteyenlere özel hazırladığı Active Wear Koleksiyonuyla, kadın ve erkeklere zengin model seçenekleriyle dolu, renkli ve fonksiyonel tasarımlar sunuyor.


LC Waikiki, Active Wear Koleksiyonuyla, şehrin yoğun temposundan spor yaparak uzaklaşmaya davet ediyor. Koleksiyon, günün spor için ayrılan anlarında da tarzını yansıtmak isteyenlere fonksiyonel seçenekler sunuyor.

LC Waikiki Active Wear Koleksiyonunda kullanılan cıvıl cıvıl tonlar spor için gereken motivasyonu sağlıyor, dinamik bir ruh katıyor. Şık takımların yanı sıra kendi kombinini yaratmak isteyenler için de etkileyici parçalar sunan LC Waikiki Active Wear Koleksiyonu, sezonun kilit parçalarını spor alanlarına taşıyor.

Sporcu kadınlara bahar enerjisi
LC Waikiki Active Wear koleksiyonunda yer alan kadın tasarımlarında koyudan açığa grinin tonlarına pembe, mavi ve lila renkleri eşlik ediyor. Özel olarak tasarlanan bol tişörtler ve taytlar sporda esneklik sağlıyor. Spor sonrası için ise sweatshirtler de koleksiyonda yerini alıyor.

Erkekler sporda da şık
LC Waikiki Active Wear erkek koleksiyonunda baharın enerjisini taşıyan güneşin tonları turuncu ve sarılar, gri tonlarına meydan okuyor. Sloganlı ve baskılı modeller erkeklere spor yaparken de mesaj verme imkanı sağlıyor. Çok renkli ince rüzgarlıklar, esnek kumaşlı hırkalar ve dar paçalı rahat kesim eşofman altları hem spor esnasında hem sonrasında konforlu bir stil sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi