Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Erkeklerin yeni konfor alanı

Dockers®’ın dobby kumaşla üretilen yeni Alpha pantolonları baharı karşıladığımız bu dönemde erkeklere yeni bir konfor alanı sunuyor.  ...


Dockers®’ın dobby kumaşla üretilen yeni Alpha pantolonları baharı karşıladığımız bu dönemde erkeklere yeni bir konfor alanı sunuyor. 

Hem streç ve hafif özelliğiyle sabahın ilk ışıklarından gecenin bitimine kadar erkeklerin ritmine ayak uyduruyor hem de mevcut gardıroplarıyla en zahmetsiz şekilde bütünleşen bir tarz esnekliği sağlıyor. Ne çok ‘casual’ ne de çok formel olan yeni Alpha’lar, baharın değişken havalarında erkeklerin her an şık ve rahat olmasını garantiliyor.

Günümüzde iş ve özel hayat hiç olmadığı kadar iç içe geçmiş durumda. Bu hareketli günlere ayak uydurabilmek için konfordan vazgeçmemek gerekiyor. Eskiden yalnızca Cuma günlerine özgü olan ‘Casual Friday’ konseptinin artık pek çok işyerinde standart giyim kodu haline gelmesi, erkeklerin özgürlük alanını genişletirken, giyim tercihlerini yeniden gözden geçirmelerine de neden oluyor. Dockers®’ın klasik khaki stilini şimdi dobby kumaşın hafifliği ve esnekliğiyle sunan yeni Alpha pantolonlar, bu arayışta erkeklerin yardımcısı oluyor.

Dockers®’ın yeni sezon koleksiyonundaki, farklı stil dokunuşlarına sahip Alpha’lar, streç özelliği, süper hafif materyalleri ve bahara yakışan renk tonlarıyla, erkeklerin mevcut gardıroplarıyla en zahmetsiz şekilde bütünleşiyor. Yıllardır giyiliyormuşçasına rahat, işlevsel ve dayanıklı özellikleriyle, baharın bir ısınıp bir serinleyen havalarında erkeklere daha çok hareket alanı ve mükemmel bir siluet sunuyor.

Yeni Alpha, ne çok ‘casual’ ne de çok formel… Bir erkeği sabahki yatırımcı toplantısından, çocuğunun karne törenine, arkadaşlarla buluşmadan akşamki aile yemeğine kadar her adımında en şık şekilde taşıyacak bir tercih. Erkekler bu modeli her gün zahmetsizce üstüne geçirip çıkabilir, böylece yoğun geçen gün içerisindeki değerli vaktini daha önemli şeylere ayırabilir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi