Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kadınlara şıklık tüyoları!

Fransa’da moda eğitimi almış ve uzun süre tekstil işiyle de uğraşmış olan İstanbul cemiyet hayatının saygın isimlerinden Gül Ergi, şık olman...

Fransa’da moda eğitimi almış ve uzun süre tekstil işiyle de uğraşmış olan İstanbul cemiyet hayatının saygın isimlerinden Gül Ergi, şık olmanın püf noktalarını anlattı.

Vücut yapınızı tanımalısınız
Şık olmak, vücut yapınızı iyi tanımak demektir. Eğer vücudunuzu iyi keşfederseniz, alışverişinizi de en doğru şekilde yapabilirsiniz. Örneğin, büyük göğüslü kadınların straplez ya da ince askılı kıyafetler giymesi onları olduğundan daha iri ya da kilolu gösterecektir. Bunlar yerine V yakalı ürünleri seçmeliler. Bunun yanında abartılı takılar yerine göğüs üzerinde incecik ve zarif duracak bir takı tercih edilmelidir.

Saç renginize uyum sağlayın
Şıklığın temel kurallarından biri kadının saç rengini doğru şekilde kullanmasıdır. Kıyafet ve aksesuar seçerken saç rengine uygun olmasına özen gösterilmelidir. Sadece “moda” diye, saçınızla uyumlu olmayan ürünlerden satın almamalısınız.

Yerine ve saatine göre giyinmelisiniz
Katılacağınız davetin yeri ve saati, şıklığınızı belirlemenizde önemli bir unsurdur. Örneğin kimi zaman sabah saatlerinde bir çay partisine gitmeniz gerekirken, kimi zaman çok şık bir gece davetine katılmanız gerekebilir. Bu sebeple etkinliği saatine göre seçiminizi yapmalısınız.

Sadece kıyafetle olmaz
Şıklık sadece kıyafetle elde edilmez. Kadınlar aynı zamanda ciltlerine ya da parfümlerine de özel göstermelidirler.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe