Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Garnier ürünleri

Garnier markası 1904 yılında kurulmuştur. O yıllardan bu yana da hayatımızı kolaylaştırmakta, sağlıklı ve parlak görünen saç ve de cilt için...

Garnier markası 1904 yılında kurulmuştur. O yıllardan bu yana da hayatımızı kolaylaştırmakta, sağlıklı ve parlak görünen saç ve de cilt için özel geliştirilmiş etkili ürünleri bizlere sunmaktadır. 1904 yılında Fransa’da Alfred Amour Garnier’in ilk bitkisel özler içermekte olan saç losyonu da La Lotion Garnier lansmanı ile beraber kurulmuştur. Garnier ürünleri son yıllarda ise cilt bakımı alanında kendini genişletmiştir. Akne, kirlilik, UV ve yorgunluğa karşı savaşmakta olan çözümleriyle beraber ününü son derece başarı ile arttırmıştır.

Garnier cilde son derece yararlı cilt ve saç bakım özelliklerine sahip doğa meyvelerini, tohum, tomurcuk ve de çiçekleri kullanmasıyla ünlü bir markadır. Garnier için güzellik doğal ve de sağlıklı görünen bir güzelliktir. Gerçekte kim olduğunu gizleyen ürünler üretmek Garnier’in tarzı değildir. Garnier 4 kategoride alt markası ve de 7 alanda uzmanlığı bulunan uluslararası bir saç ve cilt bakımı markasıdır. Bütün kadınları ve erkeklerin ihtiyaçlarını karşılamakta olan özel formüllere sahip ürünleriyle daima yenilikçi ve ekonomik bakım çözümlerini bizlere sunmaktadır.

Garnier ürünlerinin en çok tercih edilen ürünü BB kremdir. Mucizevî cilt kusursuzlaştırıcı BB kremin öncelikli amacı cildinizi beslemek ve kusursuzca nemlendirmektir. Aynı zamanda kırışıklıkları da gidermektedir. Kırışıklıkları gidermesi sebebiyle de cildinizde gözüken yaşlılık ve yaşlanma etkilerini geciktirmede de etkili bir üründür. Garnier BB krem sivilcelerinizi de tedavi ederek kusursuz bir görünüm sağlamaktadır. Sivilcelerinizden sonra kalan, güneşin etkileriyle oluşan veya doğuştan olan lekelerin izlerini gidermektedir. Aynı zamanda mucizevî cilt kusursuzlaştırıcı olan BB krem cildinizin tonunu açmaktadır. Cilt tonunu açarak kusursuz bir şekilde aydınlatmaktadır. Aynı zamanda bir güneş koruyucu işlevi de görmektedir. Yüksek koruma faktörü sebebiyle cildinizi güneşin zararlı ışınlarından ve de etkilerinden tamamen korumaktadır. Bunların yanı sıra da en güzel işlevi cildinizi hiç yormadan, kusurlarınızı ve cildinizde ki izleri kusursuz bir şekilde kapatmasıdır. BB krem kullandıktan sonra cildinizdeki ışıltıyı, bebeksi görünümü fark etmemek elde olmayacaktır. Mucizevî BB krem cildinizin nemini de korumaktadır. Yaklaşık 24 saat boyunca cildinizi nemlendirecektir. Garnier ürünleri olan BB kremler 4 çeşittir. Bunlar; koyu halkaların ve torbaların görünümünü azaltan Garnier BB krem göz bölgesi, cilt kusurlarına karşı olan Garnier BB krem problemli ciltler, hepsi 1 arada nemlendirici olan Garnier BB krem normal ciltler ve karma ve yağlı ciltler için olan Garnier BB krem karma ve yağlı cilt kremleridir. Garnier BB kremler mucizevî kusursuzlaştırıcılığı sayesinde cildinizi anında güzelleştirmektedir. Hafif ve rahat dokusu sebebiyle de cildinizle mükemmel bir uyum yakalamaktadır. Garnier BB kremi kullanmadan önce cildinizi temizleyin ve ardından da nemlendirici krem uygular gibi yüzünüze uygulayın. Yüzünüzün her yerine eşit olarak sürdüğünüzden emin olun. İşte hepsi bu kadar! İsterseniz de BB kremi iki kat uygulayarak kapatıcılık etkisini arttırabilirsiniz.

Garnier ürünlerinden yine en çok tercih edilen bir diğer ürünü Garnier Saf & Temiz 3’ü 1 Arada olan ürünüdür. Karma ve yağlı ciltleri olanlar için hazırlanan üründe yağlanma ve pürüzlere karşı 3’ü 1 arada çözüm olmaktadır. Temizleyici etkisi cildi arındırmaktadır. Peeling etkisi tıkanmış olan gözeneklerinizi açmaya yardımcı olacaktır. Maske ise cildinizi matlaştırırken dengeleyecektir. Bunları yaptıktan sonra da 7 güne kadar tertemiz bir cilde sahip olacaksınız. İçeriğinde bulunan beyaz kil sayesinde de cildinizi matlaştırmaktadır.

Garnier ürünü olan Micellar kusursuz makyaj temizleme suyu da çok fazla tercih edilmektedir. Bu makyaj temizleme suyu tek adımda makyajınızı kusursuzca temizlemektedir. Ardından da cildinizi arındırır ve son derece rahatlatır. Micellar teknolojisi sayesinde de cildinizde bu ürünü ovalamaya gerek kalmadan uygulayabilirsiniz. Çünkü formülü sayesinde tek adımda cildinizdeki kalıntıları, yağ fazlasını kusursuzca temizleyecektir. Garnier ürünleri hassas ciltler de dahil olmak üzere bütün ciltler için uygun özelliklerdedir. Garnier ürünleri birde Argan yağı içeren Micellar kusursuz makyaj temizleme suyunu üretmiştir. Çift fazlı bir üründür. Suya dayanıklı olan veya uzun süre cildinizde kalan ürünleri tek harekette çıkartan çözümlerini sunmaktadır. Tek adımınızda cildinizi temizler, arındırır ve rahatlatırsınız. Yine hassas ciltler düşünülerek formüle edilmiş bir Garnier ürünleri olduğu için hassas cildi olanlar içinde mükemmel bir çözümdür.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi