Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Gelinlere özel plaj giyim koleksiyonu

Penti, sürprizlerle dolu Bride Koleksiyonu’nu hayatının en özel gününü yaşayamaya hazırlanan gelin adaylarının beğenisine sunuyor. İç çamaşı...

Penti, sürprizlerle dolu Bride Koleksiyonu’nu hayatının en özel gününü yaşayamaya hazırlanan gelin adaylarının beğenisine sunuyor. İç çamaşırı koleksiyonunun yanı sıra, ilk kez gelinlere özel satışa sunulacak plaj giyim koleksiyonuyla, bu yaz plajlarda Penti konuşulacak!

Yepyeni bir hayata adım atacak gelin adayları stillerini, özel bir gelin koleksiyonuyla karşımıza çıkan Penti 2017 Bride Koleksiyonu’na emanet ediyor.

Eğlenceli gelinlere mesajlı takımlar ve slipler sunan Penti, sadelikten yana olanlara da dantel işlemeli ve soft tasarımlar sunuyor. Her gelinin üzerinde taşımak isteyeceği ‘Bride’ yazılı sabahlıklar ve saç aksesuarları da koleksiyonun öne çıkanlarından oluyor.

Çok şık ve özel dantellerin, nakışların kullanıldığı top, büstiyer, babydoll, ve bodysuit seçeneklerinden oluşan koleksiyon, sırt detayları ve iç giyim ile birbirini tamamlayan detaylar içeriyor.


Penti gelinleri plajda da çok şık!
Çarpıcı aksesuarlar ve iç çamaşırı takımlarından oluşan Penti’nin gelin adaylarına özel koleksiyonu, bu sezon bir büyük sürpriz içeriyor. Gelin adaylarının plajlarda da tarz sahibi ve şık görünmesini sağlayan Penti Bride plaj koleksiyonu, ilk kez İlkbahar-Yaz 2017 sezonunda satışa sunuluyor.

Gelinlik giymeden önce gelin adaylarının arkadaşlarıyla gerçekleştireceği havuz veya plaj partisinde ya da balayında giyebileceği mayo ve bikiniler, siyah ve beyaz renklerinin yanı sıra, “Bride Squat”, “Bride To Be” gibi eğlenceli mesajlar içeriyor. Gelin adaylarının mutluluklarına eşlik eden gelin plaj giyim takımları, bu sezon tüm gelin adaylarının gözdesi olmaya hazır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe