Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kadın samurayların hikayesi tasarımla buluşturuyor

Hikayesi Japon kültüründen esinlenerek oluşturulan 2017 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, kadın samurayların hikayesini tasarımla buluşturuyor.  Y...

Hikayesi Japon kültüründen esinlenerek oluşturulan 2017 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, kadın samurayların hikayesini tasarımla buluşturuyor. 

Yardımseverlik, bilgelik, nezaket, içtenlik, sadakat ve inanç... Samuray kadınlarının mücadelesinde, hamlelerini gizlemek için giydikleri kostümleri bu erdemleri simgeleyen pili detaylarıyla dikkat çekiyor.

Modern çağın kadınlarının yeni dünya düzeninde en az samuray kadınları kadar dik ve güçlü duruşuna atıfta bulunan koleksiyonda keskin hatlar minimalize edilerek nezaketi; siyah bantlar ve kuşaklar bilgeliği simgeliyor.

31 parça ve 18 looktan oluşan Black Belt Koleksiyonu'nda, birbirinden farklı kalınlıkta viskon krep kumaşlar ön plana çıkarken, yalın görüntünün korunabilmesi için mat ve parlak ağır krepeler özenle tasarımlara uygulandı. Koleksiyonda ayrıca transparan kumaşlar parlak görünümlü ıslak kumaşlarla bir araya gelerek kontrast oluşturuldu. Sofistike bir tavrın yoğun olarak hissedildiği tasarımlarda, soğuk gri, lila, siyah ve ekru tonlarının kontrastı dikkat çekerken, renk geçişleri transparan kumaşlarla yumuşatıldı. Styling’in Timuçin Coşkun tarafından yapıldığı koleksiyon, keskin formların yer aldığı parçalardan oluşuyor. Net ve keskin hatları ile maskülen bir duruşa sahip olan tasarımlarda pilise detayları öne çıkıyor.

Asimetrik kupları olan elbiseler, pilise detayları ile modernize edilmiş pantolon etekler, bol cut-out üstler, tulum etekler ve şort etekler koleksiyonda yer alırken, Black Belt adını taşıyan koleksiyonda tüm parçalarda imza niteliğinde ‘siyah kuşak’ dikkat çekiyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi