Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

‘Moda geçer, stil kalır’

NR Couture markasını kendi elleriyle yaratan Azerbaycanlı modacı Nigar Rafiyeva, 2010 yılından bugüne, ‘Moda geçer, stil kalır’ sloganıyla m...

NR Couture markasını kendi elleriyle yaratan Azerbaycanlı modacı Nigar Rafiyeva, 2010 yılından bugüne, ‘Moda geçer, stil kalır’ sloganıyla moda dünyasına yeni tasarımlar sunmaya devam ediyor. 

Markası Bakü’de oldukça sevilen ve ürettikleri çevre ülkelerde de ilgi çekmeye başlayan Rafiyeva’nın markası NR Couture İstanbul’da da modaya şekil vermeye başladı.

Bakü’de adından oldukça söz ettiren NR Couture markası, İstanbul’da da stil sahibi kadınların tercihi olmak için koleksiyonlarını sergiledi. Zorlu AVM’de bulunan Le Baron’da görücüye sunulan tasarımlar sosyal mecra Instagram’dan satışa sunuluyor. Özel sipariş üzerine tasarlanan elbiseler, kişiye özel formunu yakalayıncaya kadar müşteriye teslim edilmiyor.

NR Couture markasıyla birlikte ülkemize giriş yapan bir başka Azerbaycan markasıysa Nurbrand, özel üretim kot ceketleriyle dikkat çeken Nurbrand, özellikle Rus sosyetesi tarafından tercih ediliyor.
Azerbaycan’ın tanınmış simalarını giydiren NR Couture ile Rusya’da ‘kot modasını’ yeniden başlatan Nurbrand ülkemizdeki stil sahibi kadınların beğenisine sunuldu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe