Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Plaj aksesuarlarıyla yazın tadını çıkarın

Yerli ve yabancı tasarımcıların ödüllü ürünlerini bir çatı altında toplayan Pomstore, şık ve kullanışlı plaj aksesuarlarıyla yazın tadını ke...

Yerli ve yabancı tasarımcıların ödüllü ürünlerini bir çatı altında toplayan Pomstore, şık ve kullanışlı plaj aksesuarlarıyla yazın tadını keyifle çıkarmaya davet ediyor.

Hasır Çantam Olmadan Asla!
Pomstore’da satışa sunulan, aksesuarın olmazsa olmazı çantanın yolculuğuna yeni bir soluk ve tarz getiren Yourbag, tamamı büyük bir titizlikle hazırlanan el yapımı çanta koleksiyonları sunuyor. Felsefesi koşulsuz müşteri memnuniyeti ve mutluluğu olan marka, değişen beklentilere ve yaşam stillerine uygun tasarladığı ürün ve koleksiyonlarıyla müşterilerine kendilerini özgürce ifade etme fırsatı sunuyor. Markaya ait hasır çantalar farklı renk ve modelleriyle plajda en iyi arkadaşınız olmaya aday.

Deniz Esintisi...
Hem plaj şıklığınızı tamamlayacak, hem de gündelik hayatınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz bir diğer çanta modeli ise Tox Leather imzalı Summer Bag. Özel mumlu iplikle elde dikilen bu çanta krem ve lacivert tonlarıyla her yaza damgasını vuran costal bir hava estiriyor. Pamuktan üretilen ve askılarında, iç cebinde %100 dana derisi kullanılan Summer Bag yaz modasına doğal bir dokunuş getiriyor.

Havlu Out, Peştamal In!
Plajların son yıllardaki vazgeçilmezi peştamallar hafif, yumuşak ve sağlıklı dokusuyla hem kullanım kolaylığı sağlıyor; hem de valizlerde, çantalarda az yer kaplayarak konforlu bir yolculuk sunuyor. Pomstore’da satışa sunulan %100 Ege pamuğundan üretilen Tama peştamallar, çok sayıda renk ve desen çeşitliliği ile plajların yıldızı olacak.

Güneş Gözlüğünde Yeni Trend: Renkli + Hafif + Esnek
Geçtiğimiz yazdan beri trend olan renkli camlı tasarım gözlükler, bu yaz da tahtını elden bırakmadı. Üstelik bu sefer çok daha esnek ve kuş kadar hafif bir tasarımla hayata “bakış özgürlüğü” sunuyor. LOOKlight güneş gözlükleri İsviçre’de üretilen Grilamid Natural hammaddesi sayesinde dışarıdan gelebilecek her türlü darbelere karşı esneyip eski halini alabiliyor. Bu esneklik sayesinde hem siz, hem de gözlüğünüz tam koruma altında.

Bu Yaz Plajlarda Zamanı Durdurmaya Ne Dersiniz?
Klasik tasarımlardan sıkılanların saati ZIIIRO, Eclipse'nin Patentli Swiss Super-Luminova aydınlatma özelliği ile her türlü ortamda çok net ve şık. Disk üzerinde dönen iki işaret saati ve dakikayı gösteriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi