Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Tatil heyecanı yaşayan moda severler

Trendlerin öncü markası Trendyol, yazın gelmesiyle beraber tatil heyecanı yaşayan moda severleri stilleriyle ön planda tutmaya devam ediyor....

Trendlerin öncü markası Trendyol, yazın gelmesiyle beraber tatil heyecanı yaşayan moda severleri stilleriyle ön planda tutmaya devam ediyor. İddialı modeller ve sezonun trend renkleriyle dikkat çeken koleksiyon, tatilde tarzınızla göz önünde olmanızı sağlayacak.

Gündüzleri plajda rahatlığın, akşamları ise şıklığın ön planda olduğu en moda renk ve modeller Trendyol yaz koleksiyonlarında. Deniz ve güneşin verdiği enerji cesur bikini ve mayo modelleriyle buluşurken, tasarım parçalardan oluşan koleksiyon tam not alacak.

Hareketli yaz akşamlarının vazgeçilmezleri arasında olan rengarenk, çiçek desenli, uçuş uçuş maksi elbiseler, karpuz kollar, pöti kare desenler ve hasır sandaletler Trendyol yaz koleksiyonunda öne çıkıyor. Göz kamaştıran desen ve işlemeli tasarımlarıyla Trendyol yaz koleksiyonu, dikkatleri üzerinize çekecek.

Plaj stiline ilham veren koleksiyondaki çantalar, şapkalar ve terlikler de kombinleri tamamlayacak.Trendyol Yaz koleksiyonu ile stilinize yapacağınız dokunuşlar yazın ruhunu en iyi şekilde yansıtmanızı sağlayacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe