Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

İlk giyilebilir teknoloji: UV ölçen bant

100 yılı aşkın süredir güzellik alanında hizmet veren sektör lideri L’Oréal, inovasyona yaptığı yatırımı, markalarının ürün yelpazesine ekle...

100 yılı aşkın süredir güzellik alanında hizmet veren sektör lideri L’Oréal, inovasyona yaptığı yatırımı, markalarının ürün yelpazesine eklediği yeni ürünlerle de gösteriyor.

L’Oréal çatısı altındaki La Roche-Posay’in güneş maruziyetinin zararları konusundaki kararlı çalışmaları sonucu geliştirdiği UV Patch bant ise en yenilikçi sonuçlardan biri. Vücuda yapıştırılan ince ve esnek bir bant olan UV Patch, cep telefonuna indirilen bir uygulama aracılığıyla güneş maruziyetinizi ölçüyor ve güneş koruma ürününü en doğru şekilde vücudunuza uygulamanızı sağlıyor.

Yapılan çalişmalar* gösteriyor ki 5 kereden fazla güneş yanığına maruz kalan kişilerde Melanoma cilt kanserine yakalanma riski %80’e kadar artabiliyor.La Roche Posay’in geliştirdiği UV Patch bant, cilt tipiniz, yaşınız, cinsiyetiniz gibi bilgiler aracılığıyla en ideal güneş koruması şeklini belirlemeye yardımcı oluyor. Benzeri görülmemiş bir teknoloji olan UV Patch, giyilebilir esnek ve ince bir bant formunda. Üzerindeki foto hassasiyete sahip minik kareler aracılığıyla güneş maruziyetinizi ölçen UV Patch bant, bu sayede, çevresel şartlardan dolayı 21. yüzyılın en büyük problemlerinden biri olarak gösterilen zararlı güneş ışınları (UVA, UVB vb.) filtresini en doğru şekilde vücudunuza uygulamanızı sağlamaya yardımcı olurken, olası pigment sorunları, foto-yaşlanma gibi problemleri büyük oranda düşürmenize yardımcı oluyor. UV Patch, Google play veya App store’dan indirebileceğiniz MY UV PATCH isimli akıllı telefon uygulaması ile çalışıyor.

UV radyasyonuna aşırı maruz kalınması, ciltte dönüşü olmayan problemlere yol açabiliyor. Hassas ciltlere daha iyi bir yaşam amaçlayan La Roche-Posay, geliştirmiş olduğu bu teknolojiyle cildinizin ihtiyacı olan bilgiyi siz ve sevdikleriniz için tek bir banda sığdırıyor.

UvPatch bantını kullananlar üzerinde yapılan çalışma sonucunda, 18% daha az güneşe maruz kalma, 26% daha fazla yüz güneş kremi kullanımı ve 26% daha fazla gölgede kalma oranı gözlemlenmiştir**

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe