Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Muhteşem renkleri ve eğlenceli tasarımlarıyla ışıltılı bir yaz

Dünyaca ünlü mücevher markası PANDORA’nın tropikal adalardan, okyanusların zengin dünyasından ve popüler yaz ikonlarından ilhamla hazırladığ...

Dünyaca ünlü mücevher markası PANDORA’nın tropikal adalardan, okyanusların zengin dünyasından ve popüler yaz ikonlarından ilhamla hazırladığı, her biri el işçiliğiyle üretilen “PANDORA 2017 Yaz Koleksiyonu”, muhteşem renkleri ve eğlenceli tasarımlarıyla ışıltılı bir yaz müjdeliyor.

Bileğinizdeki Tropikal Cennet

PANDORA, 2017 yazı için özel olarak hazırladığı ‘Tropikal Cennet’ serisi, göz alıcı charm’ları ile okyanuslar ve tropikal adaların doğal güzelliklerini bileklerinize taşıyor. PANDORA’nın deneyimli zanaatkarları tarafından her biri özenle hazırlanan charm’lar, rengarek tasarımlarıyla göz dolduruyor.

“PANDORA Moments Örgü Bileklik”e Yeni Tasarım

PANDORA’nın çok sevilen Moments Örgü Deri Bileklikleri yenilenen tasarımlarıyla bu yaz yine göz kamaştırıyor. Hakiki deriden üretilen, farklı stillerle rahatça kombinlenebilen bileklikler, yaz boyunca tarzına şıklık katacak. Mavi ve pembenin farklı tonlarındaki deriden hazırlanan örgü bileklikleri ister tek başına ya da isterseniz yaz koleksiyonunun göz alıcı charm’ları ile tamamlayarak zevkinize göre kişiselleştirebilirsiniz.

Okyanusların Zengin Dünyası PANDORA Charm’larında

PANDORA, 2017 Yaz Koleksiyonun’da denizlerin dingin ve huzurlu tonlarını charm ve klipslere taşıyor. Deniz yıldızlarından balıklara ve deniz kabuklarına kadar uzanan okyanusların zengin dünyasından ilham alan “Denizde Yaşam” ve “Okyanus Hazineleri” charm’ları arasından tarzınıza uygun kombinasyonları yaratarak, bu yaz göz alıcı ve farklı stillere imza atabilirsiniz. Mavinin göz alıcı tonlarındaki “Mavi Mozaik Işıltılı Zarafet” klipsleri ise silikon kavrama özelliği sayesinde charm’larınızı sabitleyerek bilekliğinize şık bir görünüm kazandırıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe