Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Richard Mille RM 27-03 Rafael Nadal Saati

Geçtiğimiz günlerde Richard Mille, dünya tenis tarihine adını altın harflerle yazdırmayı başarmış İspanyol sporcu Rafael Nadal için tasarlad...

Geçtiğimiz günlerde Richard Mille, dünya tenis tarihine adını altın harflerle yazdırmayı başarmış İspanyol sporcu Rafael Nadal için tasarladığı RM 27-03 modelini çıkardı. İlk olarak Richard Mille, ünlü sporcuya kortta kullanması için rahat ve hafif bir saat tasarlama önerisinde bulundu. Daha önceleri saat kullanmadığını belirten Rafael Nadal, ilk başlarda bunun iyi bir fikir olduğunu düşünsede oyun esnasında saati kullanamayacağını düşündü. Fakat düşündüğünün aksine kendisi için tasarlanan saati deneyince çok beğendi ve oyunlarda bile takmaya devam etti.

Richard Mille RM 27-03 modelinin ilginç olan yanı sadece hikayesi değil elbette. Bu model diğer Richard Mille modellerine göre pek çok farklılığa ve yeniliğe de sahip. Özellikle saatin "V" şeklindeki tasarımı ilk dikkat çeken unsurlardan biri oldu. İlk bakışta tasarımın çok karmaşık olduğu düşünülse de Richard Mille kullanıcıları saati gördüklerinde özelliklerini ve işlevlerini hemen kestirebildiklerini belirtiyor. Modelin tasarımında İspanyol tenisçinin ülkesindeki renklerden ilham alınarak sarı-kırmızı uyumu yakalandı.


Saatteki en büyük özellik tourbillon kalibresinin 10.000G kuvvetindeki şoklara dayanabiliyor olması. Richard Mille, tourbillion şok direncini geliştirirken Richard Mille mühendisleri sarkaçlı darbe deney cihazını kullandı. Bu cihaz, lüks saatlerin dayanıklılığını test etmek için kullanılan nadir bulunan ve son derece etkili olan bir yöntem. Yapılan bu test ile saate 10.000G kuvvetinde vurularak sağlamlığı test edildi.

Oldukça ilgi gören Richard Mille RM 27-03 modeli sadece 50 adet sınırlı sayıda üretildi ve lüks saat severleri bekliyor. Özellikle spor ve lüks tasarımlarıyla dikkat çeken Richard Mille modellerini sizde kendi kolunuzda görmek istemez misiniz? O zaman 2017 modasına uygun en güzel Richard Mille erkek saatlerine ulaşmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. www.royalsaat.com

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe