Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Şimdi Elbise Zamanı!

Brooks Brothers 2017 Yaz Kadın Koleksiyonu, Sezonun Ritmini Elbiselere Taşıyor Modada zamansızlığın ve şıklığın en etkili temsilcilerinden...

Brooks Brothers 2017 Yaz Kadın Koleksiyonu, Sezonun Ritmini Elbiselere Taşıyor

Modada zamansızlığın ve şıklığın en etkili temsilcilerinden biri olan Brooks Brothers yaz sezonunda yer alan elbise modelleri ile kadınların kurtarıcı parçalarını belirliyor.

2017 Yaz Kadın Koleksiyonu’nda dünyaca ünlü tasarımcı Zac Posen’in imzasını taşıyan Brooks Brothers, zamansız şıklığı yansıttığı tasarımlarını sezona sunuyor. Koleksiyonun en dikkat çekici parçaları arasında yer alan elbiseler, yaz mevsiminde kadınların kurtarıcı parçaları arasında yer alıyor.

Ofis stilinden, günlük stile, gece şıklığından, tatil stiline kolayca uyarlanabilen elbiseler çiçek ve çizgi desenleriyle sezonun ritmini modaya yansıtıyor. Hem gece hem de gündüz kombinlerinde kadınların en çok tercih edeceği tasarımlar arasında yer alan Brooks Brothers 2017 Yaz Kadın Koleksiyonu’ndaki elbiseler klasik çizgileriyle zarif stiller yaratırken, renk ve desenlerle zenginleştirilen tasarımlar yaz şıklığını gözler önüne seriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi