Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Denimseverler, Tailor Shop etkinliğinde

Moda tutkunları, The Marmara Pera’daki Levi’s® Tailor Shop etkinliğinde havuz başında bir araya geldi. İkonik marka Levi’s®, içindeki moda...

Moda tutkunları, The Marmara Pera’daki Levi’s® Tailor Shop etkinliğinde havuz başında bir araya geldi.

İkonik marka Levi’s®, içindeki modacıyı keşfetmek ve jean’ini kendi tarzına göre kişiselleştirmek isteyenleri Tailor Shop etkinliğinde buluşturdu. Katılımcılar, yazın favorisi 501® şortlarını havuz başında düzenlenen organizasyonda diledikleri şekilde kişiselleştirdi.

İsmail Ege Şaşmaz, Aslı Kızmaz, Arda Türkmen, Merve Toy, Ezgi Avcı, Gülşan&Güray Gürsel, Ferhan Talib gibi isimlerin yer aldığı etkinlikte katılımcılar, havuzun da keyfini çıkardı. Jean tutkunları, en yeni trendlerle donatılan Levi’s® Tailor Shop'ta, şekilli yamalardan Levi’s® logolu kumaşlara, retro örneklemelerden rozetlere kadar kültürel akımları ve söylemleri denimlerine taşırken jean şortları üzerinde diledikleri değişiklikleri yaptılar. Aynı zamanda Clinique’nin “Safe is the new sexy” mottosunu vaad eden yeni güneş serisi de tanıtıldı.

Denimseverler, Tailor Shop etkinliğinde kendi tarzlarının yanı sıra farklı tarzları da keşfederek keyifli bir deneyim yaşadı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe