Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Jean şortlarla keyifli bir yaz yaşatıyor

İkonik tasarımlarıyla moda dünyasına yön veren Levi’s®, marka tutkunları için hazırladığı jean şortlarla keyifli bir yaz yaşatıyor. Plajda...

İkonik tasarımlarıyla moda dünyasına yön veren Levi’s®, marka tutkunları için hazırladığı jean şortlarla keyifli bir yaz yaşatıyor.

Plajdan konsere, partiden şehrin sokaklarına kadar her yerde rahatlıkla giyilebilen Levi’s® şortlar, şık ve rahat stilleri ile yazın en gözde parçaları olarak öne çıkıyor.

Hem erkek hem kadın koleksiyonunda bulunan 501® şortlar, yazın ruhunu sokaklara taşıyor. Kadın koleksiyonunda yer alan 501® şortlar, yıpranmış kesimleri ve yamalarıyla ön plana çıkarken tarzına önem veren erkekler, 501® şortlarını gömlekler ve baskılı tişörtler ile kombinleyebiliyor.

Levi’s ailesinin bir diğer kusursuz tasarımı 505TMC şortlar; renkli, desenli tişörtler, trucker ceketler ve western gömlekler ile uyumlu bir görüntü yakalıyor. Klasik görüntüsü ve rahat tarzı ile hem kadınların hem de erkeklerin favorisi olan 505TMC şort, sıcak yaz günlerinin değişilmez parçası oluyor.

Zamansız şıklığın sembolü Levi’s®, moda trendlerini belirleyen tasarımlarıyla denim tutkunlarının bir numaralı tercihi olmaya devam ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi