Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Logolu t-shirt ailesi genişliyor

Koşu pistlerinden New York ve Paris sokaklarına, sportif trend her yerde kendini gösteriyor. Levi’s®, İlkbahar/Yaz 2017 sezonunda zamansız ş...

Koşu pistlerinden New York ve Paris sokaklarına, sportif trend her yerde kendini gösteriyor. Levi’s®, İlkbahar/Yaz 2017 sezonunda zamansız şıklığı sportif tarzla buluşturan, 70'lerin ikonik sportif logolu tişörtünü arşivlerden tekrar çıkardı. Markanın klasikleşmiş batwing logolu t-shirtleri, dünyanın dört bir yanında tercih edilirken logolu t-shirt ailesi genişliyor.

Sportif logo ilk kez, Levi’s®’ın resmi malzemecisi olduğu 1979’daki Pan American Oyunları’nda göründü. Logo, vatansever renkleri çağrıştıran kırmızı, beyaz ve mavi üzerinde yoğunlaşmış ve Amerikan bayrağını anımsatması için tasarlanmıştı. Pan American Oyunları için hazırlanan kıyafetler, birkaç yıl sonra resmi olimpiyat kiti haline gelecek olanların prototipleriydi. İkonik logo, 1984 yılındaki Los Angeles Yaz Olimpiyatları’nda Amerikan takımının tercih ettiği sportif kıyafetlerin arasındaydı ve Levi's®, oyunlarda 800 Amerikalı atlet ile 60 bin çalışanı giydirmişti. Logo ayrıca, koşucuların 11 bin mil çapındaki olimpiyat çizgisini koşarak olimpiyat meşalesini Los Angeles Coliseum'a taşıdıkları etkinlikte de kullanılmıştı.

Levi's®, orijinal olimpiyat kitinden esinlenerek hazırladığı retro logoyu, çeşitli tişörtler ve kapüşonlu sweatshirt’lerle kombinlenebilecek, modern bir yorumla geri getiriyor.

Yeniden tasarlanan sportif logolu koleksiyonu pek çok şekilde giyerek tarzınızı yaratabilirsiniz. Slim fit şortlarla uyumlu bir görünüm yakalayan sportif logolu t-shirt’lerinizi, 501® jean’inizle de kombinleyebilir, klasik bir tarza kavuşabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe