Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Renklerin Enerjisini Keşfedin

Tchibo, bu hafta “Renklerin Enerjisini Keşfedin” temasıyla güneşin ışıltısını evlerinize ve stilinize taşıyacak egzotik detaylarla dolu renk...

Tchibo, bu hafta “Renklerin Enerjisini Keşfedin” temasıyla güneşin ışıltısını evlerinize ve stilinize taşıyacak egzotik detaylarla dolu renkli bir koleksiyon sunuyor. “Renklerin Enerjisini Keşfedin” teması, 19 Temmuz’dan itibaren takipçilerini bekliyor.

Her hafta yenilenen temalarıyla farklı, fonksiyonel, kullanışlı ve özel ürünleri takipçileriyle buluşturan Tchibo, 19 Temmuz Çarşamba gününden itibaren “Renklerin Enerjisini Keşfedin” temalı koleksiyonunu takipçilerinin beğenisine sunuyor. Yeni koleksiyonda organik pamuklu tişörtler, rahat pantolonlar, yaz şıklığınızı tamamlayacak aksesuarların yanı sıra evinizi ve sofranızı güzelleştirecek farklı ürünler de yer alıyor.

El boyaması görünümlü, kaliteli seramikten üretilmiş tabaklar, kaseler, tuzluk ve biberlikler, ribana dokulu Amerikan servisler canlı tonlarıyla sofralara renk katıyor. El işçiliğiyle döşenmiş mozaik yüzeyi ile dikkat çeken mozaik sehpa, toz kaplamalı metal ayaklarıyla yazın karşı konulmaz ruhunu evlere taşıyor. Doğal rattan malzemeden örülmüş sandalye ve tabure rahatlığıyla dikkat çekiyor. Koleksiyonda farklı aydınlatma ürünleri, asılmaya hazır perdeler, çift ve tek kişilik seçenekleri bulunan nevresim takımları da bulunuyor.

Sportif kadınlara özel koleksiyon
Tchibo özel spor koleksiyonu “Sportif Tarzını Yansıt” ile kendini ve bedenini seven kadınlar için şık ve sportif ürünleri bir arada sunuyor.Koleksiyondaki yumuşak kumaşlarıyla dikkat çeken spor kıyafetler, DryActive Plus özelliği sayesinde hava alıyor ve hızlı kuruyor. Koleksiyondaki tüm ürünler, sezon boyunca Tchibo mağazalarında satılmaya devam ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi