Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sıcak Yaz Akşamlarında Triko Şıklığını Yakalamak

Mevsimsel olarak talep edilen ürünlerden biri de triko tuniktir. Özellikle yaz akşamlarında giyilebilecek nadir ürünlerin başında gelmektedi...

Mevsimsel olarak talep edilen ürünlerden biri de triko tuniktir. Özellikle yaz akşamlarında giyilebilecek nadir ürünlerin başında gelmektedir.

Modelleri ise isteğe göre oldukça çeşitlidir. Diz altına kadar inen modeller son dönemde oldukça talep görmektedir. Kolları geniş kesim olan triko tuniklerin yanı sıra düğmeli triko tunikler de oldukça beğenilmektedir. Düğmeli ve düğmesiz modellerin de vitrinlerde mevcut olduğu görülmektedir. Triko tuniklerde özellikle koyu renklerin daha çok kış aylarında açık renklerin ise yaz aylarında tercih edildiği görülmektedir. Özellikle yaz aylarında tercih edilen triko tunik daha çok beyaz rengin yoğun olarak bulunduğu dikkati çeker.

Tesettürde Kış Modası

Zaman ilerledikçe tesettürlü hanımlar için özel olarak tasarlanan ürün sayısı ve çeşidi artış göstermektedir. Kış aylarında sıcacık tutan kabanlar birçok farklı modele sahiptir. Gelin tesettür kaban modelleri yakından tanıyalım. Bu yılın en çok tercih edilen kaban modellerinden birisi gizli düğmeli kabanlardır. Bazen görüntüyü bozabilen düğmeler bu modelde bir bütünmüş havası yaratıyor.

Bir diğer çok tercih edilen model ise modası eskimeyen bir klasik haline gelen kürk detaylı kabanlardır. Kısa, uzun, içi kürk ve yakası kürk gibi çeşitleri bulunan kürk detaylı kabanlar tüm kıyafetlerinizle uyumlu birer joker tadında kıyafetlerdir.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe