Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Victoria's Secret meleklerine en yakın arkadaş sürprizi

Victoria's Secret'ın gözde meleklerinden Sara Sampaio ve Elsa Hosk T-shirt Bra koleksiyonunun New York lansmanında, en yakın arkadaş...

Victoria's Secret'ın gözde meleklerinden Sara Sampaio ve Elsa Hosk T-shirt Bra koleksiyonunun New York lansmanında, en yakın arkadaş sürprizi ile karşılaştı.

Şimdiye kadarki en iyi T-shirt sütyenini, en iyi arkadaşla kutlayan Victoria's Secret, lansman günü meleklere unutulmaz bir sürpriz organize etti. New York'ta gerçekleşen bu özel lansmanın hazırlıkları ve esnasında Sadie Newman ile Madison Utendahl, Sara ve Elsa'ya eşlik ettiler.

T-SHIRT BRA

Şimdiye kadarki en iyi T-shirt Sütyenleri!

Victoria’s Secret’ın en sevilen modellerinden biri olan T-Shirt Sütyenleri, yepyeni desenleri ve modelleri ile her zamankinden daha rahat.


Sıcak yaz günlerinde, ihtiyacınız olan konfor ve desteği sağlayan yepyeni T-shirt sütyenleri; desteksiz, push up ve balensiz model seçenekleri ile günlük stilinizi tamamlıyor. Yaz stilinizi oluştururken t-shirtlerinizin altında pürüzsüz bir görünüme ulaştırıyor.

Tüy gibi hafif dokusu ve ince iç dolgusu ile yaz sıcağında rahatlıktan ve hafiflikten ödün vermeden stilinizi tamamlamanızı sağlayan T-shirt Sütyeni modellerinin 32 A’dan 38 DDD’ye kadar tüm bedenleri 1 Ağustos’ta Victoria’s Secret mağazalarında!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe