Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yazın enerjisini ayağınıza getiriyor!

Tüm yıl beklediğimiz sandalet mevsimi geldi, ayaklar özgürlüklerine kavuştu! Butigo’nun topuklarda ahşap, hasır, bambu gibi detaylarla ön ...

Tüm yıl beklediğimiz sandalet mevsimi geldi, ayaklar özgürlüklerine kavuştu!

Butigo’nun topuklarda ahşap, hasır, bambu gibi detaylarla ön plana çıkan ve onlarca renk alternatifi sunan sandalet ve terlikleri, yazı hem rahat hem şık geçirmek isteyenleri bekliyor…

Dünya ayakkabı trendlerini cazip fiyat avantajlarıyla sunan Butigo’nun 2017 yaz koleksiyonu, birçok farklı tarzda sandaleti bir araya getirerek şehirli kadının modern stiline hitap ediyor.

Sezonun en hit trendi blok topukları yaz renkleriyle birleştiren Butigo sandalet koleksiyonunda; ahşap, hasır, bambu gibi topuk çeşitleri de ön plana çıkıyor. Hasır tabanların monokrom renklerle buluştuğu sandaletler koleksiyonun iddialı modelleri arasında yer alırken, ince topuklu sandaletlerse renk ve model alternatifleriyle yaz partileri için ideal seçenekler sunuyor.

Butigo’nun terlik koleksiyonu ise sezonun en sevilen trendi ponpon detaylarıyla dünya modasını ayaklara taşıyor. Parmak arasından bantlı modellere uzanan onlarca çeşit sunan Butigo terlik koleksiyonu taş, sim ve püskül gibi detaylarıyla da göz dolduruyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe