Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

En beğenilen ikonik ürünlere ince dokunuşlar

144 yıldan bu yana Levi's®, dünya çapında sevilen ikonik giysiler tasarlamaya devam ediyor. O günden bugüne, 501® ve Trucker gibi Levi’s...

144 yıldan bu yana Levi's®, dünya çapında sevilen ikonik giysiler tasarlamaya devam ediyor. O günden bugüne, 501® ve Trucker gibi Levi’s® klasiği haline gelmiş ürünler, marka tutkunları için kişiselleştirmenin ve kendini ifade etme yolu oldu. 

Vintage denimin ve kişiselleştirmenin öncüsü olan Levi’s®, klasik tasarımları yeniden düzenlemeye yönelik yaratıcı yaklaşımının bir örneği olan Sonbahar 2017 Altered Koleksiyonu’nu tanıtıyor.

Altered Koleksiyonu’nda denimseverlerin en çok tercih ettiği kıyafetlerin üzerinde çalışıldı. Yamalar, kıvrımlı dikişler ve kapatılmış para cepleri gibi ayrıntılarla kişiselleştirilmiş eşsiz parçalar ortaya çıktı.

Levi’s® tasarım ekibinden Jonathan Cheung, yeni koleksiyonla ilgili yaptığı açıklamada “Altered” fikri üzerinde oynamak istediklerini çünkü insanların sahip oldukları Levi's® ürünlerinde sık sık değişiklik yaptıklarını belirtti. Cheung, “Marka tutkunları, jean’lerini kişiselleştiriyor, değiştiriyor ve kendilerine özgü bir hale getiriyor. Altered bizim için değişim anlamına geliyor ama aynı zamanda alternatif ve farklı olma anlamı da var” dedi.

Erkek koleksiyonunda, ikonik Trucker’a yeni parçalar ve denimin çeşitli tonlarını içeren dokunuşlar yapıldı. Trucker’lar aynı zamanda benzersiz “vintage” kumaşının özelliklerine de sahip. Yeni koleksiyon için 501® ve 511™ jean’ler söküldü, tekrar bir araya getirildi ve uçları sökük bırakıldı.

Kadın koleksiyonunda 711, 721 ve 501® Skinny ele alındı. Tüm tasarım detayları kişiselleştirme süreci dikkate alınarak uygulandı. Kıvrılmış dikişler, kapatılmış para cepleri, yamalar, soluk siyahlar ve boyanmış indigolar kadın koleksiyonunda öne çıkıyor.

Sonbahar 2017 Levi's® Altered Koleksiyonu, Levi’s® hayranlarının kendi ürünlerini kişiselleştirmelerinden yola çıkılarak tasarlandı ve en beğenilen ikonik ürünlere ince dokunuşlar yapıldı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe