Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sonbahar Kadın Koleksiyonu Güçlü, Güvenli ve Feminen Stiller

Dünyaca ünlü kreatif direktör Zac Posen’in, Brooks Brothers 2017 Sonbahar Koleksiyonu için hazırladığı tasarımlar, markanın 200 yıllık stil ...

Dünyaca ünlü kreatif direktör Zac Posen’in, Brooks Brothers 2017 Sonbahar Koleksiyonu için hazırladığı tasarımlar, markanın 200 yıllık stil mirasını modern silüetlerle yansıtmaya devam ediyor.

Güçlü, güvenli ve feminen kadın stillerinin yaratıcısı Brooks Brothers, 2017 sonbahar koleksiyonu ile moda geleneklerini modern çizgiler ile birleştiriyor. Dünyaca ünlü kreatif direktör Zac Posen tarafından hazırlanan kadın koleksiyonu, dinamik yaşam stiline uygun, arza hitap eden modern tasarımlardan oluşuyor.

Zac Posen’in, klasik bir Nina Leen eseri olarak kabul edilen Eileen Ford’un 50’li yıllarda Life Dergisi için çekilen fotoğraflarından ilham alarak hazırladığı koleksiyon, Zac Posen’in tanımıyla ‘modern Brooks Brothers kadınının ofis yaşamından gece hayatına rahatlıkla geçebildiği tasarımları’ yansıtıyor. Eeileen Ford’un fotoğraflarında da yansıtıldığı gibi çalışan ve çok yönlü bir Brooks Brothers kadını hayal ettiğini belirten Zac Posen, tasarımlarında Brooks Brothers’ın geleneksel stil mirasını modern çizgilerle bir araya getiriyor.

Güçlü, Güvenli ve Feminen Tasarımlar

Serin kanlı, aklı başında ve bir o kadar da zarif stiller için hazırlanan Brooks Brothers 2017 sonbahar koleksiyonu, ince çizgili ve parlak rayon kumaşların yanı sıra karışık yün buklet kumaşların da var olduğu şık, feminen ve özel dikimin hakimiyetinde bir gündüz stili sunuyor. Yün vual kumaştaki çiçek desenlerinin, İskoç vurgulu ekoselerle birleştirildiği tasarımların yanı sıra çiçek desenleri jakar kumaşlı kokteyl elbiselerinde ve flörtöz puf etek tasarımlarında da kullanılıyor.


Feminenliğin farklı dokunuşlarla tasarımlarla buluşturulduğu koleksiyonda erkek giyimden ilham alınarak tasarlanan ikonik gömlek, omuzda düşük yaka detayı ve bel kısmında bağlanan modelleri ile dikkat çekiyor. Koleksiyonda yer alan ekose çift yüzlü elbise ve ekose örgü twinset tasarımları ise tam anlamıyla Brooks Brothers’ın geleneksel mirasının modernleşmiş yüzünü temsil ediyor.

Koleksiyondaki renk paletlerinin ilhamı ise Gary Hume’un çalışmalarından alınıyor ve bu ilhamla koleksiyona gece ve kronet mavisi, zengin kırmızı tonları ve soluk pembeler dahil ediliyor. Brooks Broothers 2017 Sonbahar Koleksiyonu, salaş çiçek ve geometrik desenleri, orijinal ve sıra dışı baskıları, pamuklu, saten ve jarse kumaşlarının öncülüğünde güçlü güvenli ve feminen stillere öncülük ediyor.

Aksesuar’da 70’ler Dönemi
Stilin baştan aşağıya tamamlanmış bir olgu olmasını destekleyen ve stil bütünlüğünü mağazalarına aksesuar tasarımlarıyla da yansıtan Brooks Brothers, 2017 Sonbahar kadın koleksiyonu çerçevesinde 70’lerin aksesuar stilinden esinleniyor. Klasik kitten topuk adı verilen küçük sivri topukların ve Oxford tarzı ayakkabıların hakimiyet gösterdiği koleksiyon bej, lacivert ve kırmızı renklerin öncülüğündeki verev dikiş detaylı çantalarla tamamlanıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi